Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: BOARDWALK EMPIRE
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
dieselboy

http://www.imdb.com/title/tt0979432/

_____
* Субтитри на български: http://subsunacs.net/search.php
(Глобални Модератори)
thankyou
<#thank#>
gogue
е това е супер. Браво!!! clapping.gif clapping.gif clapping.gif
mickey
благодаря за субтитрите,но ще помоля ако може да се синхронизират и за тази версия Boardwalk.Empire.S01E05.720p.HDTV.x264-CTU.
dijon
Навакса го. Браво! smile.gif
dijon
Има ли прогрес по 10-та серия?
Сериала го свършиха набързо... 12 епизода. Очаквах поне 13! smile.gif

EDIT: Малко официална информация:
Заглавието звучи и изглежда така - ПРЕСТЪПНА ИМПЕРИЯ
Ще се излъчва по НВО от 10 януари, всеки понеделник от 21:05
Атлантик Сити, 1920 г.
Когато алкохолът стана извън закона, тези, извън закона, станаха крале.
dieselboy
До края на годината би трябвало колегата да го завърши.
0ld SCho0l
Братушките са го кръстили най-звучно според мен - "Тротоарна империя". smile.gif
krisiun
Доста ме зариби този филм, хареса ми, гледа се на един дъх. Очаквам с нетърпение 11-ти и 12-ти епизод, все още съм на 6-ти де, но бързо ще ги изгледам. Радвам се, че екипът се е заел да го следи и превежда своевременно. Предполагам от 10-ти Януари започва втори сезон?
dijon
Не, от 10-ти януари започва първи сезон по нащо НВО. smile.gif
А втори сезон по баш НВО-то ще започне най-вероятно септември месец. Ако толкова ти се гледа крими, ако не си гледал Семейство Сопрано, изгледай го, таман ще е станало време за 2-ри сезон на Империята. smile.gif
krisiun
Dijon, мерси за разясненията, а Сопрано съм го гледал, разбира се, кой не го е... : ) също и руските бригада и шахматиста ми харесаха.
unnu
Ето ви и постер с официалното заглавие... wink.gif
Raikonen07
Жанр Драма , Криминален ,

Държава САЩ

Режисьор Терънс Уинтер

В ролите Стив Бушеми, Майкъл Пит, Кели Макдоналд, Майкъл Шанън, Стивън Греъм

Резюме Добре дошли в Америка през 20-те години на XX в.На плажовете в южната част на щата Ню Джърси се издига Атлантик сити, бляскав курорт, познат като “The World’s Playground” –място, където правилата не важат. Безспорният управник на Атлантик сити е
общинският ковчежник, Инок Томпсън, по прякор Нъки (Стив Бушеми), човек поравно политик и гангстер, възприел еднакво уютно и двете си роли. Поради стратегическото си разположение на брега на морето, градът е център за дейностите на контрабандистите на ром – на няколко минути от Филаделфия, на няколко часа от Ню Йорк и на по-малко от ден с кола от Чикаго. Разбира се Нъки Томсън изобщо не пропуска да се възползва от това.
dijon
"Империята" се завръща на 25-ти септември! :)
Дано и преводача ни се завърне, доста време липсва вече.
warlort
Трети сезон е вече факт!!!....
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.