Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Primeval
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
OMFG
Primeval

-=- -=-

Жанр: Драма, Мистерия, Sci-Fi
Година: 2007-2011 (начало-текущ сезон)
Държава: Великобритания
Времетраене: ~42 минути/серия
Режисьор: Тим Хейнс
В ролите: Дъглас Хеншоу, Хана Сперит, Джеймс Мъри, Андрю-Лий Потс, Джулиет Обри, Луси Браун

Резюме:
Цитат
"Primeval" (Първобитен) е сериал, следящ как професор Ник Кътър и неговият екип проучват аномалиите открити в "Гората на Дийн". Един от проблемите на професор Кътър и екипа му са динозаври минаващи през аномалията. Също така съпругата му Хелън Кътър изчезнала преди 8 години в "Гората на Дийн" му оставя следа, която той е длъжен да последва, ако иска да я намери. Кътър знае, че тя е някъде отвъд аномалията, остава само да я намери!

excl.gif Не обещавам, че ще успея да превеждам всяка серия, нито се ангажирам със срокове за преводите.
excl.gif Не съм професионалист. Скоро започнах да превеждам. Допускам много грешки, неточности в превода и какво ли не.
excl.gif Като откриете грешки, неточности или грешно преведени фрази и изрази - посочете ми ги в коментарите, за да взема мерки.
excl.gif Всеки да се чувства свободен да превежда, независимо дали съм започнал превод на серия или не. Не е нужно да ме предупреждавате или нещо...
excl.gif Мърморенето и подканването няма да помогнат за по-бързата поява на субтитри. Въпросите от рода "Кога ще има субс?" няма да получат отговор.

Български субтитри за следните releases:

>> Сезон 04 << - всички субтитри в един файлПриятно гледане tongue.gif
thankyou
<#thank#>
peterx
Браво за темата! Добре се справяш. Продължавай в същия дух wink.gif
Espаñol
Сезон 5 започна! Успех на преводача (:
peterx
Къде са ми субкитеееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!
Хахаха.

Успех, ако се заемеш с превода wink.gif.
Сериалът си заслужава.
freako
Дано има преводач, за негово успокоение епизодите ще са само 6 и ще е последен сезон tongue.gif
OMFG
Ще има превод, но срокове няма как да дам.
Не разполагам с много време, но ще се постарая
субтитрите да са готови възможно най-бързо.
alkatraz_85
Куга ше има соптитри!? clapping.gif
Браво успех с превода! rock.gif
OMFG
Мерси.
Английските субтитри излязоха днес.
Има пропуски на места, както и неточности.
И тайминга не е добре, а ми е слабо място.
Надявам се до неделя вечер да приключа.

Имам и въпрос. Трябва ли да правя нова тема в раздел "В прогрес"
или някой от модераторите ще премести тази обратно там?

EDIT: За съжаление плановете ми се провалиха.
Няма да имам възможност да превеждам 5-ти сезон. sad.gif
stdoominic
Според мен е най-добре да направиш нова тема за новия сезон. Така форума е по-подреден. Все пак нищо не пречи да се прехвърли обратно във В прогрес, ако не ти се занимава.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.