Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Get Low / Да легнеш в гроба (2009)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
ridercho
Да легнеш в гроба

Режисьор: Аарън Шнайдер

Сценарист: Крис Провенцано, С. Габи Мичъл, Скот Сийк

В ролите: Робърт Дювал, Сиси Спейсек, Бил Мъри, Лукас Блек, Джералд МакРейни, Бил Кобс и др.

Жанр: Комедия, Драма

Времетраене: 103 минути

Държава: САЩ, Германия, Полша

Година: 2009

Резюме: Феликс Буш (Робърт Дювал) е отшелник, който не дава пет пари за никого, и никой нищо не знае за него.
Но един ден, след като вижда погребението на друг сроден особняк, и разбира, че всички разправят разни тъмни слухове за него, той решава, че е дошло време хорските приказки да се изкажат явно.
За целта Феликс наема Франк (Бил Мъри), който е управител на местното погребално бюро, да организира собственото му погребение.
И така да чуе какво всъщност всички разправят за него, а и да покаже открито истината за своето тъмно минало.
Но дали ще успее да събере поне един край ковчега си? Ще намери ли сили да разкрие своите тайни?

Издания:

* Get.Low.BDRip.XviD-DEFACED
* Get.Low.2010.480p.BRRiP.XviD.AC3-FLAWL3SS
* Get.Low.2010.720p.BRRip.XviD.AC3-FLAWL3SS
* Get.Low.720p.BluRay.x264-TWiZTED

Благодаря на E-Tle за оказаната помощ. smile.gif
thankyou
<#thank#>
dieselboy
Колега, това заглавие ти ли го измисли или си го видял някъде? Наистина има такова значение на get low, което се ползва предимно от негрите и рапърите, но в случая става дума за съвсем друго нещо. Той самият си обяснява какво има предвид с тази реплика - "to get down to business" (да свърша работа, да планувам нещо), но най-добре да гледаш първо филма и след това да прецениш какво заглавие би му отивало най-много, като се абстрахираш напълно от английското заглавие. Според мен би му отивало нещо от сорта на "Три метра под земята". Много ще ми е интересно и как ще го преведат по бг кината.
propaganda
Второто изречение на ревюто нещо не се връзва с първото, защото точката между тях май обърква.

Може би трябва така: Филмът се върти около измислените истории и легенди за един отшелник от 30-те години, живеещ в Тенеси, който сам организира своето погребално парти, докато е още жив.

Успех с превода. rolleyes.gif
ridercho
От доста време не съм превеждал и субтитрите си стоят на 45%. Доста съм зает напоследък, но ще гледам да приключа с превода възможно най-скоро... За момента не си поставям срокове.
ridercho
Готово! smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.