Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: In My Father's Den (2004)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
vanina_t
In My Father's Den (2004)

Година: 2004

Режисьор: Брад МакГан

Актьори: Матю Макфейдън, Миранда Ото, Емили Баркли, Колин Moy и др

Държава: Нова Зеландия, Великобритания

Времетраене: 127 минути

Резюме: Пол (Matthew Macfadyen) е награждаван военен журналист, който преситен на битки и уморен от живота се завръща в отдалечения си роден град в Нова Зеландия заради смъртта на баща си. За недоволната 16-годишна Силия (Emily Barclay) той открива свят, за който само е мечтала. Тя усилено търси приятелството му, очарована от цинизма и опита му в света отвъд съществуването в малкия град. Мнозина обаче, включително и членовете на семействата им, са недоволни от приятелството им и когато Силия изчезва, Пол става все по-нежелан и преследван главен заподозрян в изчезването й. Докато истината постепенно излиза на яве, Пол е принуден да се изправи срещу семейна трагедия и предателство, от които е избягал като млад, и да посрещне мъчителните последици от мълчанието и потайността, които обграждат целия му зрял живот...

IMDB

Издание: In.My.Fathers.Den.2004.BRRip.XviD-lOVE

СУБТИТРИ

П.П. Направих тема за този превод в саб, защото там отговорих на заявка. Не знам дали има смисъл да правя такава и тук, но... така или иначе тя е информативна, така че предполагам не е излишна rolleyes.gif
thankyou
<#thank#>
stdoominic
Хич даже не е излишна smile.gif
E-Tle
И аз бих се изразил, ако няма хубав превод, ще ти се караме и в двата форума. biggrin.gif

Успех с превода на филмчето. Щом има буквички, ще го гледкаме. smile.gif
vanina_t
Цитат(E-Tle @ 9 Jun 2011, 11:22 AM) *
И аз бих се изразил, ако няма хубав превод, ще ти се караме и в двата форума. biggrin.gif

Успех с превода на филмчето. Щом има буквички, ще го гледкаме. smile.gif

biggrin.gif E-tle, да ми се карате, да ми се карате - колко да ми се карате laugh1.gif
Всъщност се надявам да се получи добър превод, така че наистина да е удоволствие гледането на филма.
paket
Не успях да го намеря никъде за теглене.
vanina_t
Цитат(paket @ 13 Jun 2011, 10:54 AM) *
Не успях да го намеря никъде за теглене.

Ето линк: In My Father's Den (2004)
paket
Благодаря. Търсачката в Замунда не го намери заради "father's". В субтитрите е написано "fathers".
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.