Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Rescue Me S7
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
lazardel
RESCUE ME - Season 7

Драматичната история на нюйоркския пожарникар Томи Гавин, женен с няколко деца, любовник на вдовицата на братовчед си, получаващ халюцинации, вследствие на които вижда мъртви хора по време на пиянските си запои или в пожарите. Забавен, пиперлив и леко нецензурен хумор в Пожарна Команда 62.
thankyou
<#thank#>
telmi
Само да кажа за нетърпеливите, че сезонът се излъчва паралелно и в България по AXN, същата вечер, от 23.00 часа. Сезонът е субтитриран (поне първа серия беше), но рекламните прекъсвания са дълги и досадни.
lazardel
AXN избиха рибата. Според мен живеят с мисълта, че излъчват края на шести сезон. ohmy.gif Може и да бъркам. След две серии ще се разбере. От друга страна бързо се сдобиват хората с английския текст.
ripdvs
Кой ден и от колко е по AXN?
telmi
Тъпаците от AXN mad.gif така и не са разбрали, че излъчват новия 7ми сезон, представят го като продължение на 6-ти. Но серията си беше С07Е01 - всеки четвъртък от 23,00 часа ще дават нова серия. Само да осъзнаят какво дават, няма да е лошо laugh1.gif smile.gif
Kotki
Здварейте, на колко процента са субтитрите
Благодаря rolleyes.gif
lazardel
60 % - Пиша ги в подписа(най-горе в левия ъгъл на първия пост). Субтитри в сряда или четвъртък.
Kotki
Мерси за отговора, чакаме с нетърпение smile.gif
Страхотен сериал
Raikonen07
Спасете ме!

за незнаещите
lazardel
Тъй като аз превеждам сериала, аз казвам как се казва. Казва се Спаси ме.
Zero Max
Axn Player го водят 6x13, може и следващия да го има, ако искаш да взимаш готов текст да стават по-бързо rolleyes.gif
lazardel
Преписването трябва да се наказва с бан. Иначе който много бърза, да отваря AXN и да гледа там.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.