Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Power Rangers: Ninja Storm / Звездни Рейнджъри: Нинджа сила
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Катя

Преводачи:

*Катя, cvetity93

Епизоди:

---------------Епизод № :---------------------------------------Прогрес:-----------------------------------Превод:-------------------Субтитри:

*Episode 1: Prelude to a Storm--------------------------------Завършен!----------------------------------------Катя---------------------Изтегли
*Episode 2: There's No 'I' in Team--------------------------------Завършен!----------------------------------------cvetity93---------------------Изтегли
*Episode 3: Beauty and the Beach--------------------------------Завършен!----------------------------------------cvetity93---------------------Изтегли
*Episode 4: Looming Thunder-----------------------------------------------Завършен!-----------------------------cvetity93-----------------Изтегли
*Episode 5: Thunder Strangers: Part 1---------------------------------------Завършен!------------------------------------Катя-----------------Изтегли
*Episode 6: Thunder Strangers: Part 2-------------------------------------------Завършен----------------------------------------------Катя-----------------Изтегли
*Episode 7: Thunder Strangers: Part 3-------------------------------------------Завършен----------------------------------------------Катя-----------------Изтегли
*Episode 8: Nowhere to Grow-----------------------------------------------Завършен!-----------------------------cvetity93-----------------Изтегли
*Episode 9: Return of Thunder: Part 1
*Episode 10: Return of Thunder: Part 2
*Episode 11: Return of Thunder: Part 3
*Episode 12: Return of Thunder: Part 4
*Episode 13: Boxing Bopp-a-Roo
*Episode 14: Pork Chopped
*Episode 15: The Samurai's Journey: Part 1
*Episode 16: The Samurai's Journey: Part 2
*Episode 17: The Samurai's Journey: Part 3
*Episode 18: Scent of a Ranger
*Episode 19: I Love Lothor
*Episode 20: Good Will Hunter
*Episode 21: All About Beevil
*Episode 22: Sensei Switcheroo
*Episode 23: Tongue and Cheek
*Episode 24: Brothers in Arms
*Episode 25: Shane's Karma: Part 1
*Episode 26: Shane's Karma: Part 2
*Episode 27: Shimazu Returns: Part 1
*Episode 28: Shimazu Returns: Part 2
*Episode 29: Snip It, Snip It Good
*Episode 30: The Wild Wipeout
*Episode 31: Double-Edged Blake
*Episode 32: The Eye of the Storm
*Episode 33: General Deception: Part 1
*Episode 34: General Deception: Part 2
*Episode 36: Down and Dirty
*Episode 37: Storm Before the Calm: Part 1
*Episode 38: Storm Before the Calm: Part 2

В ПРОЦЕС НА ПРЕВОД!
ToHuTo
ако търсите още помощ с превода аз мога да помогна но ако има готови англ субс, че не ми се занимава по слух smile.gif
Катя
Цитат(ToHuTo @ 6 Aug 2011, 08:59 PM) *
ако търсите още помощ с превода аз мога да помогна но ако има готови англ субс, че не ми се занимава по слух smile.gif

Търсим и има английски субтитри. Така, че си добре дошъл. tongue.gif
ToHuTo
а за wild force има ли субс, че искам него да превеждам
Катя
Цитат(ToHuTo @ 7 Aug 2011, 12:49 PM) *
а за wild force има ли субс, че искам него да превеждам

Има. smile.gif

*Линк към тема: Power Rangers Wild Force

*Английски субтитри: DOWNLOAD
ToHuTo
ok smile.gif
kashe
Здравеите.
Предварително се извинявам защото знам че тук не е мястото на тази тема, но просто незнам къде да търся.
Та въпрост ми е, някой знае ли как се казва анимето, в което едно момче май идващо от друга планета, но в момента живеещо на земята помага на хората. И същото това момче има говорещ мотор, и говорещата червена кола, с помаща на които спасява хората, а от специялния му костчм си спомням само че на главата имаше две големи черни очи, причащити повече на елипса. Същото това аниме го даваха по БТВ около периода 2000 - 2003 година.
Още един път се извинявам че пускам темата не където трябва.
kashe
Благодаря много.
Darth Sauron
Цитат(kashe @ 20 Aug 2011, 10:16 PM) *
Здравеите.
Предварително се извинявам защото знам че тук не е мястото на тази тема, но просто незнам къде да търся.
Та въпрост ми е, някой знае ли как се казва анимето, в което едно момче май идващо от друга планета, но в момента живеещо на земята помага на хората. И същото това момче има говорещ мотор, и говорещата червена кола, с помаща на които спасява хората, а от специялния му костчм си спомням само че на главата имаше две големи черни очи, причащити повече на елипса. Същото това аниме го даваха по БТВ около периода 2000 - 2003 година.
Още един път се извинявам че пускам темата не където трябва.

Маскираният пришълец
Катя
Цитат(Darth Sauron @ 22 Aug 2011, 03:34 PM) *
Маскираният пришълец

Тц, тц, тц...Darth Sauron, официално те признавам за Cartoon IMDB laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
AnimesFan
Някакво развитие?
Катя
Цитат(AnimesFan @ 29 Jan 2012, 01:03 PM) *
Някакво развитие?

Малко го изоставих заради другите два сезона. Искат синхрон и става по-бавно. Ще ги довърша.
Георги Велков
Надявам се Катя да не се сърди,защото започнах да пиша бг субтитри на Осмия Епизод на Нинджа Сила и когато са готови ще се качат!
Катя
Стига да са хубави, не се сърдя! Даже по-добре, че и без това до май месец (включително) нямам абсолютно никакво време да се занимавам.

П.П.: Между другото за 8 и 9 епизод имам май някъде преведени субтитри. Само им трябва синхронизация. Ако искаш остави на ЛС някакъв имейл или нещо такова да ти ги пратя, за да ги оправиш и качиш.
Георги Велков
Дадено!Изпрати ми ги на имейл : selen4eto_89@dir.bg Първо ще ги оправя за осми и тогава за девети!И само да кажа видях в замунда че епизодът
snip it,snip it good пише че е девети а тук си го писала 29?Ако нещо там е грешката сори!:)
Георги Велков
А и да ви питам има ли форум за превеждане на сезона Dino Thunder защото смятам и тях да превеждам!:)
Катя
Не знам. Информацията е от IMDB. Но предполагам, че объркването е в Замунда. Все пак като се стигне дотам ще се види със сигурност. Отразявай тук как върви превода, за да отбелязвам. smile.gif

П.П.: Относно Дино Силата, няма тема, но мисля, че съотборника ми е превел сезона и му трябва само тайминг. Ще го питам. smile.gif
thankyou
<#thank#>
Руслан Званов
За 6ти еп. има ли линк за изтеглчне meeting.gif
Георги Велков
Субтитрите за десетият епизод на нинджите за 10% преведени!
qilito
Може ли да ми дадете линк за 7, 8 ,9 епизод ако може.
qilito
Благодаря за бързия отговор.
Чакам ги с нетърпение.
qilito
7ми готов ли е и от къде мога да го сваля.
Катя
Епизод 7ми е готов, трябва му само редакция.
Катя
ЕПИЗОД 07
Катя
ЕПИЗОД 08
pepsan
Епизодите са объркани.Не по имена, а по ред-29-ти епизод е всъщност 9 smile.gif
Катя
Не са объркани така са си!

*Episode 9: Return of Thunder: Part 1
*Episode 29: Snip It, Snip It Good

Ето инфо:
Епизоди - списък
Георги Велков
За десети епизод на нинджите субтитрите са също 60 процента готови!Ако може Катя да направи синхронизацията за десети епизод,защото аз засега още не съм се научил как!:)
Катя
Цитат(Георги Велков @ 13 Mar 2012, 12:31 PM) *
Надявам се Катя да не се сърди,защото започнах да пиша бг субтитри на Осмия Епизод на Нинджа Сила и когато са готови ще се качат!

8-ми е качен, но щом искаш превеждай си. Факта, че съм си направила тема не означава, че само аз имам право да превеждам сериалчето.
goji7
Как вървят нещата с превода, да очакваме ли нови епизоди?
monkisha
Цитат(Георги Велков @ 14 Mar 2012, 07:01 PM) *
А и да ви питам има ли форум за превеждане на сезона Dino Thunder защото смятам и тях да превеждам!:)

PICH SHTE PRAVITE LI DRUGI PREVODI NA POWER RANGERS NINJA STORM SHTOTO MNOGO ISKAM DA GI GLEDAM AKO MOJE DA NAPRAVITE
monkisha
Цитат(ToHuTo @ 6 Aug 2011, 07:59 PM) *

SHTE PRAVITE LI DRUGITE EP
Darth Sauron
Капс Лок се счита за викане.
Катя
Цитат(monkisha @ 22 Mar 2013, 11:10 AM) *
PICH SHTE PRAVITE LI DRUGI PREVODI NA POWER RANGERS NINJA STORM SHTOTO MNOGO ISKAM DA GI GLEDAM AKO MOJE DA NAPRAVITE

През 2014 година. laugh1.gif
goji7
Сериозно rolleyes.gif
Ако имате нужда от помощ мога втората част на април да помогна или по-рано, защото до тогава съм доста зает.
monkisha
Цитат(goji7 @ 31 Mar 2013, 09:48 PM) *
Сериозно rolleyes.gif
Ако имате нужда от помощ мога втората част на април да помогна или по-рано, защото до тогава съм доста зает.

pich mojesh li da napravish prevoda na power rangers dino thunder to ima subs ama sa nepravilni smisal nesavpadat s videoto
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.