Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Далас" | Dallas |
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
gleek^

## Режисьор: Дейвид Джейкъбс
## В ролите: Лари Хагман, Кен Кършивъл, Патрик Дъфи, Линда Грей, Барбара Бел Гедс, Виктория Принсипъл, Шарлийн Тилтън и др.
## IMDB: Линк към IMDB
## Държава: САЩ
## Година: 1978 - 1979
## Времетраене: ~48 минути

## Резюме: "Далас" е американски сериал, чието действие се развива около семейство Юинг - фамилия, занимаваща се с нефт и едър рогат добитък. Във всички епизоди Лари Хагман играе алчния и нечестен петролен бос Джей Ар Юинг. В шоуто като матриарх на семейството участва Барбара Бел Гедс в ролята на Мис Ели, а Джим Дейвис от своя страна е патриархът Джок Юинг. Актьорът от уестърн филмите участва в сериала до самата си смърт през 1981 година. Шоуто дебютира през април 1978 година като минисериал от 5 части (сезон 1) в мрежата на CBS. Но в последствие се излъчва за цели 13 сезона от 2 април 1978 до 3 май 1991 година. "Далас" е включен през 2007 в класация на списание "Тайм" за "100-те най-добри телевизионни предавания на всички времена". През 2010 година TNT (дъщерна компания на Warner Bros.) обяви, че ще възроди шоуто с още един сезон, който ще се появи през лятото на 2012. Действието ще се развива главно около момчетата Рос Юинг III (син на Джей Ар) и Кристофър Юинг (осиновеният син на Боби Юинг). Ще видим, разбира се, и познатите ни герои от старите епизоди.

Сезон 1 - субтитри от veso010
Сезон 2 - -

ДА НЕ СЕ ПОСТАВЯТ ЛИНКОВЕ КЪМ ТОРЕНТ ТРАКЕРИ - E-Tle
thankyou
<#thank#>
tosho_cool
Класика.
BAHKO 2
Благодаря много и аз на пича, който се нави да превежда. Тия дни ще кача и трети сезон и лека-полека всичките. clapping.gif
tosho_cool
Dallas - Къде ги качваш?
BAHKO 2
Какво става с превода, ще има ли напредък? unsure.gif
veso010
Цитат(BAHKO 2 @ 4 Sep 2011, 06:43 PM) *
Какво става с превода, ще има ли напредък? unsure.gif

При мен първи сезон вече е готов. Ако искаш-може да се разберем кой какво да прави (примерно може да започнеш втори сезон, защото аз започнах трети), за да върви по-бързо работата. Аз все още не съм качил субките никъде-може да ти ги дам, за да ги постнеш тук (ако искаш). Няма смисъл според мен да поддържаме две теми (ето моята ), и да правим едно и също.
gleek^
Много се извинявам, че така се получи, но започнах работа и не ми остава абсолютно никакво време за превод. Много се радвам, че veso010 се е заел с превода и дори вече е готов с първия сезон на сериала и се извинявам, че не съм видял неговата тема.
И сега конкретно към veso010 - качи субтитрите в сайта, а аз ще ъпдейтна темата с линкове към тях wink.gif
BAHKO 2
Благодаря за помощта и на двама ви. По-добре да затворим тази тема.
veso010
След 10 минути ще бъдат качени. Кога ще ги одобрят и ще станат "видими"-не зная. Ще ги качвам серия по серия, а не целия сезон в архив, за да може всеки да си избере какво да гледа. Молбата ми е Ванко, или който може, да ги качи и в описанието на торента в Замунда, НО НИКЪДЕ ДРУГАДЕ! Правени са за тук-тук да си стоят!
BAHKO 2
Виждам, че си качил първите 4 епизода. Ако случайно не си забелязал, да ти напомня, че първи сезон е с 5 епизода, но в повечето сайтове субтитрите за 5-ти епизод бяха отделно качени. В архива, който съм качил тук на сайта, го има финалния на първи сезон. rolleyes.gif
Raikonen07
Дайте и за 5 епизод суби
veso010
Ще го кача днес следобед или надвечер-забелязах малки неточности в правописа и пунктоацията. Ще трябва да му ударя още една бърза редакция.

P.S.
Как са тези? tongue.gif
BAHKO 2
Много добри, изгледах вече първи епизод. cool.gif
veso010
Качих и пети епизод, а също така и архив с целия сезон.
Чакат одобрение.
BAHKO 2
Горе-долу какъв е прогреса? rolleyes.gif
veso010
Цитат(BAHKO 2 @ 25 Sep 2011, 12:30 PM) *
Горе-долу какъв е прогреса? rolleyes.gif

Tайминг на серии от 1 до 5 от II-ри сезон. Горе-долу на средата.
Съжалявам за забавянето, но ми изкочиха куп задачи, и... върви бавничко.
BAHKO 2
Цитат(veso010 @ 3 Oct 2011, 03:21 AM) *
Tайминг на серии от 1 до 5 от II-ри сезон. Горе-долу на средата.
Съжалявам за забавянето, но ми изкочиха куп задачи, и... върви бавничко.

Нормално, ще чакаме колкото е нужно. rolleyes.gif
BAHKO 2
Как е положението? Ще имаме ли превод скоро?
Ако някой е навит нека започва трети сезон направо, да стават по-бързо нещата.
alex8495
Не знам дали знаете,но това лято започва римейка на този сериал(за пръв път разбрах сега,че има първи сериал с името ДАЛАС) wink.gif
BAHKO 2
Жалко, че сега разбираш. Явно си по-малък и не си израснал с този сериал. Идното лято няма да има римейк, а продължение на сериала. Нов сезон, в който се разказва за война между децата на главните герои. rolleyes.gif
alex8495
Eми да,по-малък съм си ... мислих,че е римейк,но явно не е . Нали ще се правят субтитри на продължението? smile.gif
BAHKO 2
Цитат(alex8495 @ 6 Nov 2011, 03:04 PM) *
Eми да,по-малък съм си ... мислих,че е римейк,но явно не е . Нали ще се правят субтитри на продължението? smile.gif

Ще се правят 100%, но до тогава е добре да се преведат първите 14 сезона, за да го изгледаме както трябва. sad.gif
Raikonen07
http://showsinfo.tv/forum/topic/1434-%D0%B...%B5%D0%B7-2012/
Далас се завръща през 2012
BAHKO 2
Дано докато се завърне успеем да изгледаме старите епизоди. Но със субтитрите напредък няма никакъв. sad.gif
vsb
Някакъв шанс скоро да се появят български субтитри за втори и трети сезон? sad.gif
BAHKO 2
Уж това чакаме всички. huh.gif
BAHKO 2
Бахти, много несериозно се получи. С голямо желание тръгнах да качвам сезоните в замунда като мислех, че ще има желаещи да се заемат с превода, но уви... dry.gif Сега се чудя да качвам ли 4-ти сезон, след като все още нямаме субс за 2-ри.
Lexa
Veso010,
имаш ли нужда от помощ с тайминга или превода? Ще ти ударя едно рамо, ако искаш.
BAHKO 2
Извинявам се, че пак връщам темата. Някой желаещ все пак да преведе сезоните, за които има английски субтитри?
Sega
Има интерес за превеждане biggrin.gif
Ще се се опитам да го организирам.
2 или 3 сезон трябва да се започне, защото втори сезон нали отчасти преведен от преводача на 1 сезон?
BAHKO 2
Ами преведен е отчасти уж, но минаха много месеци, в които не видяхме никакъв превод. Той май не е влизал изобщо. По-добре да се започне от 2 сезон.
Радвам се, че има раздвижване.
Sega
Цитат(BAHKO 2 @ 1 May 2012, 12:12 AM) *
По-добре да се започне от 2 сезон.
Радвам се, че има раздвижване.

Да има интерес към Далас и може би и от двама човека. Може да пробваме да се организира и раздели превода.
Стига да не е проблем, че и двамата са ентусиасти и не са превеждали досега "професионално".

Може ли да ни насочите към най-добрите субтитри и съответно филма за 2 сезон, които могат да се ползват?
За да не попаднем на нещо неподходящо?
И има ли ги и на руски или френски или са само на английски?
BAHKO 2
Субтитри за сезон 2 от 1 до 12 епизод.
Като прикачен файл тук слагам за останалите епизоди - от 13 до 24.
А епизодите са в замунда, не може да се дават линкове тук.
trifon81
clapping.gif
BAHKO 2
Някакъв напредък? Хората напират. laugh1.gif
Sega
Цитат(BAHKO 2 @ 14 Jun 2012, 07:04 PM) *
Някакъв напредък? Хората напират. laugh1.gif

За съжаление не им върви на тези преводи май. Направо се закъсня. че вече излъчиха новия сезон и беше добре да е преди това преведен.
Точно сега има голям интерес за Далас. И за новият сезон вече има субтитри - какви бързаци blink.gif blink.gif

Единият дето се нави е започнал, уж е бързак за предни преводи дето е правил, но с Далас нещо му тръгна бавно, сега влезе в изпити и за момента е спрял. Друг един също каза, че ще превежда, но през май месец се разболя и после замина за чужбина скоростно и така.
BAHKO 2
Никой не е длъжен в крайна сметка. Но се дразня, вече 1 година напразни обещания само.
naadq
Няма ли желаещи да превеждат unsure.gif
trifon81
Жалко,че все още няма смелчага който да се заеме.И жалко,че за някои сериали бози веднага има кой да ги преведе,а за тая класика няма!
speedbg
Превеждам,но бавно ако някой иска да помогне да пише ЛС
BAHKO 2
Благодаря ти, че си се захванал. clapping.gif
trifon81
Цитат(speedbg @ 5 Oct 2013, 08:59 PM) *
Превеждам,но бавно ако някой иска да помогне да пише ЛС

Благодаря,че превеждаш,дано да го довършиш.Жалко,че не мога да помагам!
speedbg
Цитат(trifon81 @ 17 Nov 2013, 02:46 PM) *
Благодаря,че превеждаш,дано да го довършиш.Жалко,че не мога да помагам!

Надявам се някой да се включи към 3 сезон
speedbg
Търся субтитри на английски за сезон 4
ibizza
След сезон 3 не може да изтегли.Някой който може да помогне да пише.
asterics78
Здравейте.Разполагам със пълната колекция на Далас на двд със английски субтитри но незнам как да извадя субтитрите за да ги кача тука.
irina18
здравейте ,и аз бих искала да попитма евентулано след сезон 3 ще има ли превод? иначе всички сезоно ги има в piratebay, от там ги изтеглих аз лично! Но за сужаление няма субс? Някой в моемнта превежда ли?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.