Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Change-Up (2011)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
E-Tle




The Change-Up (2011)





Участват: Райън Рейнолдс, Оливия Уайлд, Джейсън Бейтман,
Лесли Ман, Ти Джей Хенсън, Ана Колуел, Ед Акерман и други.

Държава : САЩ

Година : 2011

Жанр : Comedy



IMDB





В комедията „Размяната” на режисьора Дейвид Добкин („Ловци на шаферки”), сценаристите Джон Лукас и Скот Мур („Последният ергенски запой” и продуцента Нийл Моритс („Бързи и яростни” и „Щрак”) главните роли се изпълняват от Райън Рейнолдс и Джейсън Бейтман. Историята е с класическата за киното тема за смяна на телата, но разбива всички стереотипи на пух и прах.

Мич (Рейнолдс) и Дейв (Бейтман) са неразделни приятели, които са израснали заедно, но докато годините минават покрай тях, те малко по малко се отдалечават един от друг. Докато Дейв е свръхзает адвокат, съпруг и баща на три деца, Мич е останал ерген, почти безработен и инфантилен, никога не се е захващал с нещо, което да му е харесало. Според Мич Дейв има всичко нужно: хубавата си съпруга Джейми (Лесли Ман), деца, които го обожават и високоплатена работа в престижна юридическа фирма. А според Дейв, да живее живота на Мич - лишен от стрес, без задължения и последствия от тях, би било една сбъдната мечта.

След една пиянска нощ желанията на Мич и Дейв стават реалност и те се събуждат с разменени тела, което ужасява и двамата. Независимо, че се освобождават от рутинните си задължения и навиците си, момчетата скоро откриват, че животът на всеки един от тях не е толкова розов, колкото им се е струвало преди. Допълнително се появяват и още няколко усложняващи обстоятелства - секси юристката (сътрудник на Дейв) Сабрина (Оливия Уайлд) и отчужденият баща на Мич (Алън Аркин). Състезавайки се с времето, Мич и Дейв, изпадат в комични ситуации, борейки се да не разрушат взаимно животите си, преди всеки от тях да открие начин да си върне своя.






Резюме - ArenaBG


Субтитрите ще са за следните релийзи:

The Change Up 2011 CAM XviD_ERDNA
The.Change.Up.2011.TS.XViD-IMAGiNE

















** Филмчето изглежда забавно и разтоварващо, ще бъде съвместен проект заедно с BadGirl & Moni-bonboni, за което безкрайно им благодаря.







UNACS TEAM
УНАКС ТИЙМ



thankyou
<#thank#>
TeogopkA
Някой изобщо заел ли се е с тия субтитри, че от една седмица близо си седят на 22%?!?
Bad_Nick
Щом E-Tle в пуснал темата, значи ще ги довърши скоро.
E-Tle
Цитат(TeogopkA @ 14 Sep 2011, 12:04 AM) *
Някой изобщо заел ли се е с тия субтитри, че от една седмица близо си седят на 22%?!?



Могат и две да стоят, лошо няма. Лаптопът ми е аут, а сервизът му не е в България. Който не му се чака, да превежда. Аз ще си го довърша възможно най-бързо, но като има с какво.
E-Tle
Ликувай, народе! Преводът е завършен след куп премеждия...

Искам да изкажа благодарностите си към BadGirl, Moni-bonboni, Raikonen07 & pandora. Благодаря ви, без вас нямаше скоро да успея да го приключа. smile.gif

BadGirl
И аз ти благодаря, че ни включи в проекта. smile.gif

Приятно гледане на всички.
tosho_cool
Благодаря ви.Продължавайте да ни радвате така. drinks.gif drinks.gif unacsteam.gif
Phoenix
Доживяхме! w00t.gif Най-после след сума ти перипетии дойде и заветният час! Благодаря ви, колеги. drinks.gif
0ld SCho0l
Благодаря! thanks.gif Райън Рейнолдс ми е малко "анти", ама ще се прежаля заради... wub.gif ... Джейсън Бейтман, бе. biggrin.gif
van4et0o
И аз благодаря! Аз, за разлика от 0ld SCho0l, съм луда фенка на Райън Рейнолдс, така че няма как да го пропусна. wub.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.