Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Conan the barbarian
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
MENA
Филма го превеждам по руски дублаж и е готов до 40-тата минута.
Sliding
Conan The Barbarian 2011 TS XViD - REVELATiON
E-Tle
Не знам дали ще прозвучи грубо, но гледах един подобен превод и са пълни съчинения по картинка, които са за оценка "1", руският дублаж няма нищо общо с английските реплики и като ги преведете на български става мацано дупе с тиквички. За да няма подобни изгъзици явно ще се наложи да го подема след двата си филма, с такива субтитри просто ще е мазохизъм да се гледа.
MENA
Цитат(E-Tle @ 23 Aug 2011, 07:48 PM) *
Не знам дали ще прозвучи грубо, но гледах един подобен превод и са пълни съчинения по картинка, които са за оценка "1", руският дублаж няма нищо общо с английските реплики и като ги преведете на български става мацано дупе с тиквички. За да няма подобни изгъзици явно ще се наложи да го подема след двата си филма, с такива субтитри просто ще е мазохизъм да се гледа.

Какво да ти кажа колега, ако не ти харесат действай!
Уди
Цитат(E-Tle @ 23 Aug 2011, 07:48 PM) *

Еми грубо прозвуча...
0ld SCho0l
Еми грубиян е, какво да го правиш. rolleyes.gif
E-Tle
И да е било грубо, самата истина е. Който отрича да го признае, много му здраве.

ПП Не е първи, нито пети подобен превод, така че нямам намерение да се обяснявам пред никого. Не превеждайте по дубажи, изгавряте се със самия филм!
Уди
Че руският дублаж е пълна помия, така е, ама можеше да го кажеш и по-учтиво... Не сме на пазара все пак...

Bad_Nick : Само по темата, моля!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.