Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Person of Interest - 1x08
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Belly

Person of Interest

Заподозрян

Режисьор : Дж. Дж. Ейбрамс, Брайън Бърк и Джонатан Нолан

В ролите : Джеймс Кавийзъл, Майкъл Емерсън и Станислав Шкилний

Линк към IMDB

Държава : САЩ

Година : 2011

Времетраене : 43 минути

В „Рerson of interest” участват Jim Caviezel, носителят на награда Еми Michael Emerson и номинираната за Оскар Taraji P. Henson. В този сериал ще се срещнете с бивш агент на ЦРУ, който се съюзява с мистериозен милионер, за да предотвратяват престъпления, използвайки собственото си чувство за правосъдие.
Рийз (Caviezel) е специалист в тренирането за операции под прикритие, той се обръща към Финч (Emerson), който е софтуерен гений, създател на програма, използвана за разпознаване на престъпници, още преди те да са извършили престъплението си.
С помощта на тази технология, двамата работят извън закона, използвайки уменията на Рийз и огромното богатство на Финч, за да разрешават и предотвратяват престъпленията още преди да са се случили.
Действията на Рийз привличат вниманието на полицията в Ню Йорк, включително и това на детектив Картър (Henson), който разследва убийства и Фуско (Kevin Chapman)- полицай, който Рийз използва в своя полза. С многобройните престъпления, които Рийз и Финч разследват, те откриват, че точния човек, с точната информация, в точното време може да промени всичко. Носителят на Еми J.J. Abrams и Bryan Burk (“Lost”), номинирания за Оскар Jonathan Nolan (“Memento”), David Semel (“Heroes”) и Greg Plageman (“Cold Case”) са изпълнителни продуценти за Warner Bros. Television.

Епизод 1 Субтитри

Епизод 2 Субтитри

Епизод 3 Субтитри

Епизод 4 Субтитри

Епизод 5 Субтитри

Епизод 6 Субтитри

Епизод 7 Субтитри

Епизод 8 Субтитри
thankyou
<#thank#>
paket
TVrege
Ribald
Много добър 6-ти епизод!!! smile.gif Благодаря за бързия и качествен превод на Pandora.
Pandora
Поради препълнен график прекратявам работа по сериала, ако някой иска, нека се заеме.
KpuCKpuKa
Някой заел ли се е със 8ма серия unsure.gif
Pandora
Цитат(KpuCKpuKa @ 20 Nov 2011, 07:22 PM) *
Някой заел ли се е със 8ма серия unsure.gif

Да, Belly е подхванала сериала.
KpuCKpuKa
Цитат(pandora @ 20 Nov 2011, 07:45 PM) *
Да, Belly е подхванала сериала.

Мерси, питам защото не виждам никъде прогрес, а пък сериалчето е доста добро smile.gif
Belly
Прото се наложи да пътувам уикенда по спешност и се прибрах сега. Започвам го, че днес ми се събират 3 сериала

Цитат(KpuCKpuKa @ 20 Nov 2011, 10:05 PM) *
Мерси, питам защото не виждам никъде прогрес, а пък сериалчето е доста добро smile.gif
chezet
Просто не мога да се въздържа!
Току-що изгледах новият епизод и се изкефих максимално. Превръща се във върховен, изключително интересен сериал. Ще ме извините, но е много по интересен от сериалите, на които преводачите обръщат повече внимание: Revenge; Defiance; The Following; Revolution; Vikings; Touch; Castle и т.н. Първия едвам изтърпях да изгледам до 10-ти епизод. Втория още го мъча да ми стане интересен, но поне е още в началото има още шанс. Третия криво ляво убих времето с него, ще чакам втори сезон. Четвъртия определено е интересен, чакам следващия епизод. Петия олеле, изгледах наведнъж целия (кратък) сезон, не знам ще има ли втори ама не мисля да го гледам - голяма боза се оказа. Шестия определено следя с интерес. Castle определено трябва да се забрани smile.gif Като се прибера в къщи и видя, че го гледат моите и ми идва да счупя втория комп.
Но нито един от изброените, които веднага се превеждат щом излезе нов епизод, не е по-интересен от Person Of Interest пренебрегван от тях. Сега сигурно някои ще се оправдаят ,че всеки избира да превежда това, което му харесва. Аз се имам за човек с вкус към всичко, което гледа и то с дългогодишен стаж в това още от соц времената, когато гледахме филми донесени от тогавашните "тираджии". Няма начин и на поне един преводач да не се харесва.
Е, все пак въпрос на вкус. Но още не мога да повярвам, че такъв сериал е пренебрегнат. sad.gif

П.П. Май се олях smile.gif Ако повече хора започнем да "ревем" за този сериал, може и да ни огрее smile.gif
Pandora
Всъщност Person of Interest си има преводач, провери при съседите.
chezet
Цитат(Pandora @ 3 May 2013, 10:18 PM) *
Всъщност Person of Interest си има преводач, провери при съседите.

Да пак добре, че има. Е, със закъснение от една серия (превода се появява седмица по-късно, когато излиза следващия), но е по-добре от нищо. Аз там съм му благодарил и само заради неговия превод влизам в сайта им - другото си го намирам тук(достатъчно стар ваш потребител съм) и така предпочитам. Но да чакаш всяка серия с нетърпение и да не можеш да я гледаш, защото превода става след седмица, съгласете се си е мъчение. С носталгия си спомням как за Изгубени и Д-р Хаус до края на деня имаше поне три превода и всеки си избираше кои субтитри да ползва yahoo.gif
Имаше си преводач, който до вечерта на същия ден беше готов с превода, но и той ни изостави. А хората се скъсаха да му благодарят по торент тракерите. Нищо де, живот и здраве за третия сезон му пожелавам по-ентусиазиран преводач.

П.П. Извинявайте ама на всеки един сайт не е ли целта да се посещава от колкото може повече потребители? Ако е така, значи сте изпуснали средно около 18000 посещения(тегления) на седмица Вижте прикачените файлове

П.П. след П.П. smile.gif Чак сега видях защо с Belly не сме на една вълна и никога няма да бъдем - тя е от Габрово, а аз съм от Севлиево просто географска несъвместимост smile.gif Без лоши чуства!
judas
chezet, съжалявам, че не мога по-бързо, но имам малко дете
и му обръщам внимание в събота и неделя.
Превеждам в работата през свободните часове.
chezet
Цитат(judas @ 14 May 2013, 09:46 AM) *
chezet, съжалявам, че не мога по-бързо, но имам малко дете
и му обръщам внимание в събота и неделя.
Превеждам в работата през свободните часове.

В такъв случай си оправдан, семейството е най-важно! rock.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.