Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ПРЕДЛОЖЕНИЕ
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
rock
Здравейте,
регистрацията ми е отпреди минути, но пък съм правил преводи по слух още през 1995та от Анимал Планет, Дискавъри и тн за телевизия, така че може и да се получи.

Предложението ми е, ако преводите, които не са стигнали 100%, се правят от англ.субтитри, да давате линкове към тях, за да може да ускорим процеса.

Вярно е, че така има риск една част от филма да е по-лошо преведена от друга, но пък тук идват редакторите.

Поздрави rock.gif
BadGirl
Аз не разбрах добре предложението ти, но не е в правилния раздел. smile.gif
Вероятно трябваше да е в "Дискусии".
uporit
Цитат(rock @ 10 Sep 2011, 09:14 PM) *
Здравейте,
регистрацията ми е отпреди минути, но пък съм правил преводи по слух още през 1995та от Анимал Планет, Дискавъри и тн за телевизия, така че може и да се получи.

Предложението ми е, ако преводите, които не са стигнали 100%, се правят от англ.субтитри, да давате линкове към тях, за да може да ускорим процеса.

Вярно е, че така има риск една част от филма да е по-лошо преведена от друга, но пък тук идват редакторите.

Поздрави rock.gif

аз ти предлагам вместо да завършваш работата на някой, да си хванеш един непреведен филм и да го преведеш сам./или сама/ Толкова хубави филми стоят непреведени, имаш богат избор.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.