Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The River Murders
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
stuny

Река от убийства
The River Murders

Жанр: Трилър
Година: 2011
Държава: САЩ
Времетраене: 92 мин
Режисьор: Рич Кован
В ролите: Рей Лиота, Крисчън Слейтър, Винг Реймс др.

.: Резюме :.
Детектив в отдел убийства, Рей Лиота, докато разследва серия от убийства, се превръща в главен заподозрян, когато ФБР разкрива неговите близки лични връзки на всички жертви.

IMDB

Субтитри
stuny
Имам нужда от помощ при превода на заглавието "The River Murders". Това Речни убийства ми звучи много плоско. Засега го оставям като работно, пък ще видим. Засега го промених на "Убийства по реката", но може да има много по-оригинално заглавие.

"Река/та на убийствата" е моето предложение smile.gif - E-Tle
stuny
Цитат(stuny @ 24 Sep 2011, 10:13 AM) *
Имам нужда от помощ при превода на заглавието "The River Murders". Това Речни убийства ми звучи много плоско. Засега го оставям като работно, пък ще видим. Засега го промених на "Убийства по реката", но може да има много по-оригинално заглавие.
"Река/та на убийствата" е моето предложение smile.gif - E-Tle

Благодаря, ще го обмисля.
thankyou
<#thank#>
vanina_t
"Река от убийства" е моето предложение, но според мен можеш да помислиш за не толкова буквален превод... Зависи от сюжета smile.gif Успех и спорна работа по превода!
bear_grylls_fan
Няма как да е " Река от убийства " , нито пък " Река на убийства ",подлогът в случая са убийствата на реката. Буквално или преносно,смисълът е само един и най-точния превод би бил "Речните убийства " smile.gif
stuny
За заглавието на филма може много да се спори. Едно добро заглавие можеха да измислят от IMDB - България, но филмът още го няма в енциклопедията им.
Аз го оставям "Река от убийства", което донякъде се връзва със сюжета. Търпя критики.
tosho_cool
може би - Убийства край реката wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.