Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Terra Nova - 1x12,13
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Pandora

Terra Nova

Тера Нова

Режисьор : Крейг Силвърщайн, Кели Марсел

В ролите : Алисън Милър, Кристин Адамс, Ека Дарвил, Джейсън О'Мара и др.

IMDB : Линк към IMDB

Държава : САЩ

Година : 2011

Времетраене : 42 минути

Аудио : Английско

Резюме : През 2149 година светът е пред разруха, хората са гладни, въздухът не може да се диша и небето вече не се вижда. Но има надежда за човечеството - в миналото. Намерен е процеп във времето, който води 80 милиона години назад, в ерата на динозаврите. Групи хора биват изпратени през процепа с надеждата да създадат нов дом за хората - Тера Нова. За някои това е шанс за ново начало, но за други са просто още ресурси, чрез които да забогатеят. Командир Натаниел Тейлър, шериф Джим Шанън и останалите пътешественици във времето трябва да опазят новия си дом от динозаври, от алчни богаташи, а понякога дори и от близките си хора.

Епизод 1-2

Епизод 3

Епизод 4

Епизод 5

Епизод 6

Епизод 7

Епизод 8

Епизод 9

Епизод 10

Епизод 11

Епизод 12-13

Сезон 1

Преводът ще бъде съвместна работа на Pandora и E-Tle™.

thankyou
<#thank#>
Pandora
Първия двоен епизод ще го преведа по-нататък, когато намеря време, почвам направо от следващия епизод.
Belly
Благодаря за 01х03, уредихте ме с нещо интересно за гледане довечера clapping.gif
unnu
Субтитри и за WEB-DL релийзите. wink.gif
E-Tle
Благодарим за синхронизацията. Като ще се гледа, нека да е на най-добро качество. smile.gif
unnu
Exactly... smile.gif
Pandora
И аз благодаря за синхронизацията. Някой знае ли дали субтитрите съвпадат с тази версия? Terra Nova S01E03 720p HDTV DD5.1 MPEG2-GSN Мързи ме да свалям 4,5 гб само за да проверя. smile.gif
Belly
Отново благодаря и на двама ви за бързия и качествен превод! goodgood.gif clapping.gif
Pandora
Благодарности на колегата E-Tle, че днес ме отмени. smile.gif

Като ще си благодарим... А аз че го изгледа финално. biggrin.gif - Е-Tle
tosho_cool
Мерси за превода на епизода.
CVSTOS
Благодаря за проводите и на двама ви!
DeReRiuM
Добро ли е сериалчето? Много се чудя дали да го започна...
tosho_cool
Дано да има 2-ри сезон.smile.gif
raptor68
не разбрах сезона свърши ли ,какво стана ?кога ще има нови излъчвания?
Pandora
Колегата е написал пределно ясно два поста по-нагоре /беше, но си го изтри да не флууди излишно biggrin.gif - E-Tle/:
1х11 - Within 12/Dec/2011
1x12 - Occupation 19/Dec/2011
1x13 - Resistance 19/Dec/2011

Което се пада следователно на 13 и 20 декември по наше време.
E-Tle
Може да започваме със стискането на палци за втори сезон, въпреки че аз си мисля, че няма да го бъде. /Противно на очакванията ми, сериалите, които превеждам не ги спират, освен ако не решат да приключат по някое време. biggrin.gif/
E-Tle
Сериалът официално е завършен. Приятно гледане.

Общият архив също е качен. Остава да се чака решението дали ще бъде спрян или подновен.
tosho_cool
Благодаря за субтитрите ,да сериала свърши,и дано да не е за постоянно.
Sa1nT
Супер интересно сериалче, ако го спрат ще направят грешка sad.gif
knife
Terra Nova - прекратен!
tosho_cool
Еееее честно ли е това.
JediAndrey
При положение, че Хаус е спрян, а Алкатраз върви по неговите стъпки, това е много глупаво решение.
Pandora
Аз на Fox съм им обидена още откакто спряха Firefly, вече с нищо не могат да ме учудят.
knife
Аз пък се радвам, че може би Fringe ще има по-голям шанс за подновяване. Нямат право да го спират biggrin.gif
E-Tle
Аз пък ще си търся нов сай-фай сериал. tongue.gif
boristraikov
Цитат(Pandora @ 6 Mar 2012, 11:38 AM) *
Аз на Fox съм им обидена още откакто спряха Firefly, вече с нищо не могат да ме учудят.

"Светулката" наистина беше невероятен сериал. Хеле пък механика на кораба - мечта, ммм…

Подкрепям мнението ти за механика на 1000%. biggrin.gif - E-Tle
nikra
Цитат(E-Tle @ 6 Mar 2012, 01:39 PM) *
Аз пък ще си търся нов сай-фай сериал. tongue.gif

Сподели като намериш такъв.
Този беше един светъл лъч на хоризонта, но много бързо угасна. smile.gif
E-Tle
Това може би, освен ако няма нещо, което да ме грабне повече. Ще видим, има време до есента. smile.gif

Шът, не ни издавай тайните кроежи за половин година напред... - Pandora

Казах, че "може". tongue.gif - Е-Tle
JediAndrey
Май не разбраха, че "A family struggles to survive while..." вече не е печеливша формула.
Pandora
Всичко си зависи от изпълнението на идеята. По описание ми напомня малко на Jericho. Като гледам екипа обаче, ме е страх, че ще е поредната тийн бозЪ.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.