Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Q.I. - сезон 4
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Пуци Мечо

Q.I. или Quite Interesting, е британско комедийно шоу тип викторина, в което точки се дават не за верни, а за интересни и забавни отговори. Ако имате някаква представа за островното чувство за хумор, сигурно можете да се досетите до какви върхове може да доведе това... wink.gif Водещ е Стивън Фрай, а участниците са в огромната си част представители на комедийния жанр в страната. О, и Алън Дейвис, постоянният участник и обект на смазващи подигравки от страна на водещия.
Шоуто си има сайт, до момента са излезли 8 сезона, всеки от които се обединява около една буква от азбуката, т.е. досега имаме буквите от А до H. Желая им да изкарат азбуката до края.

_____
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0380136/episodes#season-2
(Глобални Модератори)
Пуци Мечо
И първи епизод от серия "Д".
thankyou
<#thank#>
Пуци Мечо
Втори епизод
Пуци Мечо
Трети епизод
Пуци Мечо
Четвърти епизод
Пуци Мечо
Пети епизод
Пуци Мечо
Шести епизод
Пуци Мечо
Седми епизод
Pandora
Не знам кой друг да попитам, реших, че ти ще можеш да ме ориентираш, Пуци Мечо. Следващите сезони имат 2 различни рилийза, като единия се води XL. Каква е разликата?
Пуци Мечо
Епизод 8

Пандора, XL са по-дългите версии на епизодите. Извинявай, че чак сега отговарям. huh.gif

Много ми се искаше да завърша сезона преди Нова година, но няма да успея, съжалявам.
Пуци Мечо
Епизод 9
Пуци Мечо
Епизод 10
Пуци Мечо
Епизод 11
Пуци Мечо
Епизод 12
Пуци Мечо
И епизод 13, с който този сезон и тази тема приключват. Доскоро в буква Д. biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.