Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Misfits: Сезон 3 / 03х09
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Vampire Ji

Misfits

Издънките

** Режисьор : Том Грийн

** В ролите : Робърт Шийан, Антониа Томас, Лорън Соша, Айвън Реон, Нейтън Стюърт-Джарет, Алекс Рийд, Майкъл Обиора, Ана Ковал, Мишел Феърли, Бен Смит и др.

** E4 : Линк към E4

** IMDB : Линк към IMDB

** Жанр : Комедия, Драма, Фентъзи

** Държава : Великобритания

** Година : 2009 - ???

** Времетраене : 8 x 47 мин.

** Резюме : "Misfits" е нов сериал от създателите на "Skins" и "The Inbetweeners", който ще зарадва зрителите си с уникален хумор и потапяне във фантастичния жанр.

След като попадат в странна буря, група млади хора, извършващи обществено полезен труд, придобиват суперсили.

Упоритата Кели започва да чува мислите на хората; спортния герой Къртис разбира, че може да върне времето назад, когато наистина съжалява за нещо; купонджийката Алиша пробужда силно сексуално желание у всеки, който я докосне; дори и срамежливия Саймън има способността да става невидим, когато се почувства игнориран; всичко това затруднява Нейтън да открие каква е неговата суперсила.

Простоватата на пръв поглед история звучи по нов начин, благодарение на британския си колорит и извесното за създателите си несъобразяване с цензурата. . .

Преводът е съвместна работа на: Vampire Ji & Poppyto

Епизод 0 - "Вегас, скъпа"

Епизод 1

Епизод 2

Епизод 3

Епизод 4

Епизод 5

Епизод 6

Епизод 7

Епизод 8

Епизод 9 - "Ирейзър"

thankyou
<#thank#>
Respect_X
Този сериал е страхотен! Нейтън е голям образ smile.gif
Интересното е че аз следя малък брой сериали, а вие превеждате и 4-те които следя с най-голям интерес - Декстър (най-добрия сериал който съм гледал) Misfits, Breaking Bad и Fringe. Явно имаме еднакъв вкус към сериали smile.gif
technoboy
Успех с превода smile.gif

ПС: Не че нещо, ама Respect_X, оправи си "Я"-тата в думата "сериАл", че много ми се набива в очите smile.gif
Vampire Ji
Цитат(Respect_X @ 17 Oct 2011, 12:09 PM) *
Този сериал е страхотен! Нейтън е голям образ smile.gif
Интересното е че аз следя малък брой сериали, а вие превеждате и 4-те които следя с най-голям интерес - Декстър (най-добрия сериал който съм гледал) Misfits, Breaking Bad и Fringe. Явно имаме еднакъв вкус към сериали smile.gif

Радваме се, че ги следиш и то с нашите субтитри. :Р Специално приятно гледане от екипа ни. ; )
Vampire Ji
Субтитри за 1-ви епизод:

Епизод 1
Vampire Ji
Субтитри за 2-ри епизод:

Епизод 2
Vampire Ji
Субтитри за 3-ти епизод:

Епизод 3
Vampire Ji
Субтитри за 4-ти епизод:

Епизод 4
Vampire Ji
Субтитри за 5-ти епизод:

Епизод 5
Vampire Ji
Субтири за 6-ти епизод:

Епизод 6
Vampire Ji
Субтитри за 7-ми епизод:

Епизод 7
Vampire Ji
Субтитри за 8-ми епизод:

Епизод 8
Vampire Ji
Субтитри за 9-ти епизод:

Епизод 9 - "Ирейзър"
poppyto
Линк за 9ти епизод:

http://rapidlibrary.com/files/misfits-3x09...btbqnifbon.html
viktor
Toва с испанския вграден суб ли е, защото около час ще се сваля?
Триетемирегистрациите4пъти
Цитат(poppyto @ 24 Mar 2012, 08:09 PM) *

Доста нерви и чакане докато започне свалянето през този линк и в крайна сметка се отказах, защото видях че тегленето ще отнеме около 1 час за някакви си 150 мегабайта. Мерси все пак.
А какво всъщност се случва с епизода, защо го няма по тракерите и защо епизода е от 3-ти сезон при положение, че този сезон уж беже свършил? Всъщност да не е някакъв фейк това ? Някой да поясни, ако знае, тъй като никъде няма информация за такъв епизод или поне аз не намерих.
viktor
Има го по тракерите, а аз така го свалих.Само гледай да не е архивирано, защото е фейк, но с avi няма да имаш проблем.Нов сезон е съдейки от нещата, които видях в него.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.