Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Dragon Crusaders / Орденът на дракона (2011)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
ospamox

Dragon Crusaders / Орденът на дракона (2011)

IMDb | YouTUBE

Режисьор: Марк Аткинс
Сценарий: Марк Аткинс
В главните роли: Дилън Джоунс, Сесил Фей, Фет Грийнууд, Шиниъд Бърн, Тони Самс, Саймън Лойд-Робъртс, Чарлз Барет, Кристиян Хауърд, Гари Кросби, Амроуз Флеминг, Марк Хейс, Майк Локли, Пол Джеймс и др.
Година: 2011
Времетраене: 90 мин
Жанр: Фантастика, Екшън
Държава: САЩ
Сюжет:
Група от рицари отцепили се от ордена на Тамплиерите напада пиратски кораб и са прокълнати да се превърнат в отвратителни чудовища. За да се преборят с проклятието и да спасят света, те трябва да победят могъщ дракон-магьосник, който е твърдо решен да ги унищожи.

CDs: 1

СУБТИТРИ
thankyou
<#thank#>
abrams
Градски, за кой релийз правиш субтитрите?
tosho_cool
Благодаря ти за субтитрите.smile.gif
Катя
Мерси за превода.

Между другото, бъркам ли се, или има и книга такава?
ospamox
Цитат(Катя @ 20 Dec 2011, 09:32 PM) *
Мерси за превода.

Между другото, бъркам ли се, или има и книга такава?

Честно казано не знам.
Катя
Аха! Объркала съм го с книгата "Танц с Дракони". Сигурно заради картинката. rolleyes.gif
gogmo
Добър ден. Много моля някой да ми помогне с компетентен съвет - телевизора ми(панасоник) позволява гледане на филми директно от флаш, обаче не ми излизат правилно субтитрите. И на кирилица и на латиница излизат различни символи, телевизора разпознава субтитри, а не ги възпроизвежда правилно явно. Има ли някой идея какво трябва да направя. Ако има желаещ да помогне ще съм много благодарен. clapping.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.