Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лето волков/Лятото на вълците
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
alexandrasim
Лето волков / Капли крови на цветущем вереске

Лятото на вълците / Капки кръв по цъфналия храст

Жанр:
Военен, Драма

Година:
2011

Режисьор:
Дмитрий Йосифов

Сценарист:
Виктор Смирнов

В ролите:
Алексей Бардуков, Вера Кавалерова, Мария Куликова,
Анна Полупанова, Максим Житник, Алексей Морозов,
Игор Скляр, Юлия Пересилд, Сергей Колтаков, Александър Воробьов и др.

Държава:
Русия

Времетраене:
6 серии x ~ 00:50:00 мин.

Резюме:
Младият лейтенант Иван Капелюк се връща от фронта в родното си място. Тук, според фронтовите понятия е дълбокият тил.
Заобиколеното от гори село не се е променило много, войната почти не го е докоснала. Всичко си е по старому, но не съвсем…
Любимото момиче, което му е дало обещание да го чака вечно, дори не иска да говори с него, съселяните му го избягват,
а най-близкият му човек, баба му, го умолява да си свали медалите и за нищо на света да не стъпва в гората.
Жестоки убийства принуждават фронтовака да встъпи в борба с тези, които се крият в горските гъсталаци.
Но за да се добере до убийците, първо трябва да изясни кой от съселяните му е свързан с тях.
Филмът е екранизация по романа на В. Смирнов „Тревожният месец септември” и римейк на едноименния филм от 1976 г.

Издание:
DVDRip

Срок:
Скоро

Прогрес:
1 серия - Превод - 100%; Редакция - 100%
2 серия - Превод - 100%; Редакция - 100%
3 серия - Превод - 100%; Редакция - 100%
4 серия - Превод - 100%; Редакция - 100%
5 серия - Превод - 100%; Редакция - 100%
6 серия - Превод - 100%; Редакция - 100%

Рилийз, по който се прави преводът:

Превод: alexandrasim
Редакция: kia1964 и krasimir sevov
thankyou
<#thank#>
tosho_cool
Алекс smile.gif Благодаря ти много ,ще се гледа. drinks.gif sun_bespectacled.gif Чакам с нетърпение субтитрите.
kia1964
Аха де, имаме още само 5 серийки редакция и си готов w00t.gif
Филмът е много добър, мерси на Алекс за избора и страхотния превод по слух, даваме всичко от себе си, за да му се насладите подобаващо rolleyes.gif
MENA
Цитат(kia1964 @ 20 Dec 2011, 10:10 PM) *
Аха де, имаме още само 5 серийки редакция и си готов w00t.gif
Филмът е много добър, мерси на Алекс за избора и страхотния превод по слух, даваме всичко от себе си, за да му се насладите подобаващо rolleyes.gif

Извинявам се за въпроса, субтитрите качени ли са вече? Понеже не можах да ги намеря в базата данни. Разбира се благодаря и аз за направения превод, аз като един от преводачите по слух знам какъв труд е.
alexandrasim
Цитат(MENA @ 4 Jan 2012, 08:31 PM) *
Извинявам се за въпроса, субтитрите качени ли са вече? Понеже не можах да ги намеря в базата данни. Разбира се благодаря и аз за направения превод, аз като един от преводачите по слух знам какъв труд е.

Субтитрите не са качени още, MENA, защото Деси и Краси в момента ги редактират. За съжаление и двамата не разполагат с много свободно време, но дават всичко от себе си, за да може почитателите на руското кино да се насладят пълноценно на сериала. За най-нетърпеливите Краси качи първа серия тук: http://www.avetorrents.com/details.php?id=196958
Приятно гледане! smile.gif
MENA
Цитат(alexandrasim @ 5 Jan 2012, 09:54 AM) *
Субтитрите не са качени още, MENA, защото Деси и Краси в момента ги редактират. За съжаление и двамата не разполагат с много свободно време, но дават всичко от себе си, за да може почитателите на руското кино да се насладят пълноценно на сериала. За най-нетърпеливите Краси качи първа серия тук: http://www.avetorrents.com/details.php?id=196958
Приятно гледане! smile.gif

Благодаря, ще изчакам. Успехи!
valyoice
Така, като гледам, пише, че всичко е на 100% със субтитрите и за 2-ра серия - има ли ги качени някъде?
dalgiq_86
В zamunda ги има всички серии smile.gif .
alexandrasim
Цитат(valyoice @ 12 Jan 2012, 09:34 AM) *
Така, като гледам, пише, че всичко е на 100% със субтитрите и за 2-ра серия - има ли ги качени някъде?

Субтитрите за всички серии ще бъдат качени накуп, след като приключи редакцията по тях. smile.gif
valyoice
Ооооокеееей, когато - тогава! Ще потърпим още малко - заслужава си, филма е много интересен ...
valyoice
Ехаааааа има раздвижване clapping.gif rolleyes.gif w00t.gif ....
tosho_cool
Браво Алекс за субтитрите,на финала сте. drinks.gif
alexandrasim
Субтитрите са готови и са качени в сайта. С Деси и Краси ви пожелаваме приятно гледане.
Линк към субтитрите: http://subsunacs.net/get.php?id=80019
valyoice
Благодарим още веднъж!!! Чакането си заслужаваше!
tosho_cool
Благодаря ти Алекс ,ще се гледа. drinks.gif
fullHD
Благодарности за превода!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.