kitty JB
16 Jan 2012, 02:25 AM
MAD MEN
Where the truth lies...
Щом сте стигнали до четвърти сезон, значи няма нужда да ви въвеждам в "картинката" (:
Спойлерите също са не само излишни, но и нежелателни.
Благодаря на всички почитатели на сериала за търпението, уважението и добрия тон, които проявиха спрямо преводача, т.е. мен.
slick
16 Jan 2012, 08:33 PM
Искрени благодарности на преводача!
kauro
21 May 2012, 12:47 PM
Хайде забързай се малко с тези субтири. С това темпо може и да преведеш сезона до 2019 година. Или се откажи от превода и го кажи, за да се хване друг да превежда. Гледам друг потребител преведе 10 СЕРИИ от 5-ти сезон за по-малко време, отколкото ти преведе три серии от 4-ти сезон.
Първо - темата не спира никой друг да превежда. Очевидно няма желаещ.
Второ - не те знам къде видя пък субтитри за 10 серии от пети сезон? -
E-Tle
kauro
21 May 2012, 05:46 PM
Щом ти казвам, че има субтитри за ЦЕЛИЯ 5-ти сезон, значи има. От 4-та до 13-та серия са преведени от друг преводач, но явно не ги е качил тук. Това че ТУК не са качени не значи, че няма. Не е само субс унакс.
kitty JB, моля те, откажи се да превеждаш сериала. Все някой друг ще се заеме. Цяла година не можеш да преведеш 12-13 серии.
kauro, спазвай добрия тон. Който иска да превежда, никой не го е спрял. Да си пусне тема, нека превежда. Като не ти изнася темпото, дърпай си оттам субтитри, откъдето си намерил. Да не си режем крилцата за глупости. Уважавай труда на преводачите, независимо дали ти харесва темпото. Живеем в свободна страна, тук всеки може да превежда всичко. Като не ти харесва да чакаш този преводач - недей! Но не си ти човекът, който ще решава Кити какво ще превежда, нито пък който и да било друг сериал - Belly
0ld SCho0l
21 May 2012, 10:22 PM
Не си ти човекът, който да каже кой какво да спира да превежда!
Гледай си каквито искаш преводи и не ни занимавай с глупавите си претенции!
Наглец с наглеците.
kauro
4 Jun 2012, 06:13 PM
Цитат(0ld SCho0l @ 21 May 2012, 11:22 PM)
Не си ти човекът, който да каже кой какво да спира да превежда!
Гледай си каквито искаш преводи и не ни занимавай с глупавите си претенции!
Наглец с наглеците.
Не ми се обяснявай. Вместо да ми губиш времето да ти чета излиянията, да беше превел някоя и друга серия от 4-ти сезон, че кити-то ако я чакам, ще свърши лятото.
0ld SCho0l
4 Jun 2012, 07:15 PM
Цитат(kauro @ 4 Jun 2012, 07:13 PM)
Не ми се обяснявай. Вместо да ми губиш времето да ти чета излиянията, да беше превел някоя и друга серия от 4-ти сезон, че кити-то ако я чакам, ще свърши лятото.
Ми не я чакай, бе хитрец.
Научи английски и си гледай в оригинал.
valerenga
4 Aug 2012, 07:03 PM
Дали скоро ще има нови епизоди преведени? Благодаря за усилията!!!