Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The River - 01x08
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Pandora

The River

Реката

Продуцент : Стивън Спилбърг

В ролите : Брус Грийнуд, Джо Андерсън, Лесли Хоуп, Пол Блекторн, Елуи Мъмфорд, Даниел Закапа, Томас Кречман

Държава : САЩ

Година : 2012

Времетраене : 42 Минути

Резюме : Прочутият изследовател д-р Емет Кол (Брус Грийнуд) е тръгнал в търсене на магията дълбоко в неизследвана част на Амазонка и никога не се е завърнал. Шокиращата истина за изчезването му е някъде там и чака да бъде открита. За милионите деца, които са израснали гледайки научните му филми, д-р Кол е герой. За неговия син, Линкълн (Джо Андерсън), Кол е загадка. Шест месеца след изчезването му, Линкълн е готов да погребе миналото, когато неочаквано засичат сигнала му за помощ. Под натиска на майка си, Тес (Лесли Хоуп), Линкълн тръгва с нея в търсене на баща си. За да финансират търсенето се съгласяват лукавия бивш продуцент на д-р Кол, Кларк (Пол Блекторн), да заснеме мисията като документален филм. Смесеният екип от стари приятели и нови познати включва сексапилната и находчива Лена (Елуи Мъмфорд), местния механик Емилио (Даниел Закапа) и фаталният бодигард Капитан Кърт Брайнилдъсън (Томас Кречман). Източник - showsinfo.tv

СЕЗОН 1

1-2. Магус и Марбъли

3. Сего

4. По-добър човек

5. Прасковка

6. Доктор Емет Кол

7. Експериментът

8. Греби с лодката
thankyou
<#thank#>
Pandora
1-2 Магус и Марбъли

Шест месеца след изчезването на Емет Кол, жена му и синът му тръгват да го търсят.

Субтитри
PEpsityYy™
Хмм, това изглежда доста интересно. Скоро ще му обърна повече внимание, нека да се натръпат малко повече епизодчета tongue.gif
Мерсаж за буквите Пандора wub.gif
Pandora
3. Сего

Когато екипажът на "Магус" ослепява, Ейджей трябва да превъзмогне най-големия си страх.

Субтитри
cerveau
Не стават за hvid версията,някой може ли да ги нагласи?smile.gif
Raikonen07
Кое не става, кой епизод точно, за кой релийз. Тоя сериал зема да става се по-интересен. Радувам се. Радувайте се и виа
spk
Цитат(Raikonen07 @ 15 Mar 2012, 10:01 PM) *
Кое не става, кой епизод точно, за кой релийз. Тоя сериал зема да става се по-интересен. Радувам се. Радувайте се и виа

Предполагам, че става въпрос за The.River.S01E07.HDTV.XviD-2HD
Pandora
Ако има желаещи, да си играят да синхронизират. Мен при тази операция ме хващат лудите
mercenary
Имам готови субтитри синхронизирани от версията The.River.S01E07.HDTV.x264-LOL за версия the.river.s01e07.hdtv.xvid-2hd на Pandora, ако е съгласен преводача мога да ги кача.

Да сте живи и здрави синхронизаторите!
PS Друг синхронизатор те превари, но мерси за труда! - Pandora
Pandora
Сезонът е преведен, жалко, че свърши. sad.gif Чакаме само WEB-DL-а. Благодарности на синхронизаторите ЗИЛ, 0ld SCho0l, nikra, E-Tle и tosho_cool за помощта (ако съм пропуснала някого, се извинявам)!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.