Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: QI - season 5
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Пуци Мечо

Q.I. или Quite Interesting, е британско комедийно шоу тип викторина, в което точки се дават не за верни, а за интересни и забавни отговори. Ако имате някаква представа за островното чувство за хумор, сигурно можете да се досетите до какви върхове може да доведе това... wink.gif Водещ е Стивън Фрай, а участниците са в огромната си част представители на комедийния жанр в страната. О, и Алън Дейвис, постоянният участник и обект на смазващи подигравки от страна на водещия.
Шоуто си има сайт, до момента са излезли 8 сезона, всеки от които се обединява около една буква от азбуката, т.е. досега имаме буквите от А до H. Желая им да изкарат азбуката до края.

_____
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0380136/episodes#season-2
(Глобални Модератори)
Пуци Мечо
Епизод 1

За щастие има английски субтитри за част от епизодите в този сезон, така че те ще стават доста по-бързо. Приятно гледане. smile.gif
thankyou
<#thank#>
Пуци Мечо
Епизод 2
Пуци Мечо
Епизод 3
snakazzz
Боже, Johnny Vegas е толкова особен!
warlort
Не че нахалствам, но защо така рязко секнаха субтитрите след 3-та серия ?!
batejeki
Цитат(warlort @ 18 Mar 2012, 09:25 PM) *
Не че нахалствам, но защо така рязко секнаха субтитрите след 3-та серия ?!

Просто е много трудно за превод шоуто. Поклон за перфектната работа на преводача. Ще чакам колкото трябва. clapping.gif thankyou.gif
Пуци Мечо
Епизод 4

Съжалявам за забавянето на този епизод, но ми се натрупаха и други ангажименти.

Шоуто не е прекалено трудно, но таймингът изисква повече време, а и, както казах, не мога да се занимавам с това по цял ден. На всичкото отгоре, английските субтитри налични за някои епизоди не могат без редакция, което също ме забавя. Благодаря за разбирането.

Джони Вегас е велик. biggrin.gif
Amysmile
Цитат(Пуци Мечо @ 25 Mar 2012, 10:40 AM) *
Епизод 4

Съжалявам за забавянето на този епизод, но ми се натрупаха и други ангажименти.

Шоуто не е прекалено трудно, но таймингът изисква повече време, а и, както казах, не мога да се занимавам с това по цял ден. На всичкото отгоре, английските субтитри налични за някои епизоди не могат без редакция, което също ме забавя. Благодаря за разбирането.

Джони Вегас е велик. biggrin.gif

Субтитрите са за трети епизод! sad.gif
Пуци Мечо
Ужас! Много съжалявам. Ето ги правилните: Епизод 4
Amysmile
Благодаря! Не се притеснявай - случва се! smile.gif))
Пуци Мечо
Епизод 5
Пуци Мечо
Епизод 6
Пуци Мечо
Епизод 7
Пуци Мечо
Епизод 8

Съжалявам за закъснението отново, но английските субтитри не стават за работа, за жалост.
Пуци Мечо
Епизод 9

Десети епизод ще се забави, защото до следващата седмица няма да мога да превеждам.
c1ick
Цитат(Пуци Мечо @ 7 May 2012, 12:42 PM) *
Епизод 9

Десети епизод ще се забави, защото до следващата седмица няма да мога да превеждам.

Понеже "Thank you!"-бутонът не работи, ето:
Thank you!
Пуци Мечо
smile.gif Епизод 10
Пуци Мечо
Единайсети епизод ще се забави, има някакъв технически проблем.
Пуци Мечо
12 епизод Още не съм оправила нещата с 11, но не исках да бавя сезона твърде дълго, затова пускам 12. И 11 няма да остане непреведен.
c1ick
Мерси!
Пуци Мечо
Епизод 11 Има още един, сборен епизод, с най-доброто и непоказано в другите.
Пуци Мечо
Епизод 13, с който сезонът и темата приключват. Ще направя пауза от няколко дни преди да започна шести сезон.
c1ick
ииииии много благодарим!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.