Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Missing - 01x10
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Pandora

Missing

В неизвестност

В ролите : Ашли Джъд, Джейсън Уонг, Шон Бийн, Ник Еверсман и други

Държава : САЩ

Година : 2012

Времетраене : 42 Минути

Резюме : Колко далеч бихте стигнали, за да спасите единственото нещо, което ви е останало на този свят?

На 8 годишна възраст Майкъл вижда как баща му Пол Уинстоун, агент на ЦРУ умира. 10 години по-късно Майкъл вече е голям и майка му и жена на Пол – Бека се съгласява Майкъл да учи в Европа. Само няколко седмици по-късно обаче Майкъл изчезва. Бека веднага започва да подозира, че има нещо нередно и когато пристига в Рим започва да събира оставените улики. Похитителите не знаят, че са избрали грешното дете за отвличане. Бека също има своя тайна – още преди смъртта на Пол тя е била агент на ЦРУ. Но ако иска да намери сина си, ще трябва да разчита на неин стар познат.
Резюме - Showsinfo.TV

1. Пилотен епизод

2. Хард диск

3. Ледената кралица

4. Не ме лъжи

5. Трите мечета

6. Заето уединение

7. Стойността на човек

8. Отговори

9. Обещание

10. Всички дяволи са тук

СЕЗОН 1
thankyou
<#thank#>
E-Tle
Ти пък не остави непреведен сериал. Човек се събуди сутрин и субтитри за нещо ново. tongue.gif

Направо те приканва да го свалиш да го видиш, дори не чакаш субтитри. tongue.gif - Pandora

Така си е, какво да ги чакам, ще ги криейтна. biggrin.gif
Belly
Остави това, ми човек нищо не може да преведе от нея, станала преди всички и изпонапревеждала всичко наред! laugh1.gif
Go, baby, go! clapping.gif
tosho_cool
Абсолютно.Бърз и качествен превод. biggrin.gif yahoo.gif

Мерси, мерси! smile.gif - Pandora
borovo
И тук да мецна - сериалът го дават по AXN, със субки, няколко часа преди щатите.... rock.gif
nikra
Хиляди благодарности за превода - както винаги бърз и качествен.
Направо си беше удоволствие синхронизацията за WEB-DL 720p версията. wink.gif
Raikonen07
Безследно изчезнал по AXN
nikra
Превода на заглавието от Pandora ми харесва повече. Не може да се каже че е изчезнал без следа, защото реално още от първата серия се вижда, че е оставил следа на стената. biggrin.gif

И аз да благодаря за синхронизацията. Вчера се измъчих самичка с lol и 2HD... - Pandora
Pandora
А заглавието го мислих - и "Отвлечен" не става, все пак всички разбрахме при кого е, нито пък "Безследно изчезнал" - следи много... Моето най-много си ми хареса.
knife
Жената я оприличавам като женския вариант на Джак Бауър biggrin.gif
До колкото самата случка, много ми прилича на Kidnapped, но в по-голям мащаб и на още нещо, но не мога да се сетя за сега на какво... rolleyes.gif

Имаше един с жената на президента ли беше... При всички случаи беше на някой високопоставен. - Pandora
borovo
Понеже гледам, че всички се балтаете на кой и какво ви прилича този сериал - отговорът е в заглавието - след името на сериала има 2012. Питате ли се защо е така и от какво се отличава, чрез (2012)?

Е, ти пък се изказа този път... Това е може би най-популярното име за този тип филми и сериали, а надали ни напомня на всичките, нали? Нито пък значи, че е взаимствано от някой от тях. - Pandora

Хайде попрегледай в нета колко други сериали и филми има с това заглавие и от коя точно година е копиран този.... Инак - не на всички ви напомня този сериал на онзи, щото когато онзи са го излъчвали, някои сте били в детската градина... а че фабулата е безкрайно изтъркана и че има поне 10 сходни филми и сериали, дори и да не са с това име точно е друга тема..... Така или иначе - сериалът е безкрайно изтъркан като идея и ако от главата на кротката маминка-екс агент със завидни умения по бойни изкуства и цветарски заложби скоро не изскочи някой червей мозокояд , значи с нищо няма да ни изненада и след 3-тата серия вече ще е безкрайно скучен дори за 14 годишните, дето си падат по такива сюжети..... Язък само AXN , че се изхвърлиха като .....на карибски пЕсък , та го пуснаха и преди американците за нЕма нищо.... laugh1.gif
nikra
От 20 минути има вече английски субтитри за 4-тата серия. tongue.gif
futse
А,за 5-та дали има въобще излезли английски субтитри,или не? scratch.gif

Няма, а най-вероятно ще има чак в петък (тогава го излъчват по американска телевизия). - Pandora
futse
Еее,Pandora тея ни успаха!Сериалът е много хубав,а твоя превод уникален!!! goodgood.gif

Благодаря ти! Ако зависеше от мен, направо целия сезон вече да беше преведен, ама... - Pandora

Научи се да си биеш тайминг, че да не те минат отнякъде, където го владеят. tongue.gif - Е-Tle

Такава вероятност няма! - Pandora
Pandora
Сериалът е официално прекратен, няма да има втори сезон. Остава ни само финалният епизод.
knife
Пилотния епизод започна толкова добре, после малко по малко всичко отиваше на зле. Изключително предвидим във всяко едно отношение. Заслужава си напълно прекратяването.
slon4ik
Цитат(Pandora @ 12 May 2012, 04:27 AM) *
Сериалът е официално прекратен, няма да има втори сезон. Остава ни само финалният епизод.

Абе оставиха си вратичка за продължение.... Ако случайно феновете много натиснат, може и да има втори сезон.
knife
Да бе. Кога феновете са натискали много и ги е огрявало със следващ сезон? Освен Джерико...
За всеки спрян сериал се пишат петиции, телевизии искат уж да го купуват и никога нищо не става.
Шанса и сега да стане нещо е около -5
E-Tle
Чък колко пъти го върза. smile.gif
Pandora
Чък никога не са го обявявали за спрян. Само беше под въпрос.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.