Ragnarous
28 Mar 2012, 02:52 PM
Здравейте, може ли да ми пише някой който може да подменя субтитри. Въвел съм корекции по субтитрите които направих за филма Intouchables 2011
Edit: Качих ги, дано администратор да изтрие другите и да остави това което качвам. Аз съм ги превеждал "Morskiq" е оправял тайминга (и аз до някъде) + оформлението (по колко текст на ред...) Ако още не сте гледали филма - направете го! Пари Ви давам ако не Ви хареса!
Ragnarous
28 Mar 2012, 08:20 PM
Мерси, ще се опитам да го направя. Защо обаче субтитрите ми са качени 2 пъти? Има в момента три версии, само аз имам най-добрата. На "Морския" е след частична редакция, а на първия пич е просто каквото бяха след направата им. Моля да бъдат премахнати!
Spark
28 Mar 2012, 08:27 PM
Ако можеш да обясниш каква точно редакция беше направил в сравнение с тези качени от Морския?
Morskiq
28 Mar 2012, 08:45 PM
Има две реплики за подмяна, но беше направил само едната(1107 субтитър), и то само за единия релийз. Ще изгледа наново филма и тогава може би ще направи още корекции...
Тук са с корекциите на 1107 и 1200 субтитър.
П.С. Спарк, не бързай да ги подменяш, изчакай преводача, моля!
Ragnarous
28 Mar 2012, 09:53 PM
За сега промяната е в два реда, но е съществена. Единият изобщо няма смисъл така написан...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.