Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Client List 01x10
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
stardust

КЛИЕНТСКИЯТ СПИСЪК

В ролите : Jennifer Love Hewitt, Daniel Sobieray, Tyler Champagne, Rebecca Field, Alicia Lagano, Kathleen York
IMDB : Линк към IMDB
TV Rage : Линк към TV Rage
TV.Com : Линк към TV.Com
Държава : САЩ
Година : 2012
Времетраене : 45 минути

Резюме : Райли Паркс е домакиня от Тексас. След като съпруга и я зарязва тя започва работа в на пръв поглед напълно обикновен спа център в съседния квартал. Когато обаче осъзнава, че масажите не са единственото нещо включено в менюто, бързо осъзнава, че това е възможност да оправи финансовото си състояние.

01х01 - субтитри
01x02 - субтитри
01x03 - субтитри

01x04 - субтитри
01x05 - субтитри
01x06 - субтитри
01х07 - субтитри
01x08 - субтитри
01x09 - субтитри
01x10 - субтитри

thankyou
<#thank#>
hitru6ata
http://www.addic7ed.com/serie/The_Client_List/1/3/Tough_Love - Eng буквички w00t.gif
didohakera
The.Client.List.S01E03.HDTV.XviD-AFG yahoo.gif
knife
Няма право Дженифър да вади такива цици просто... shock.gif
nikra
The.Client.List.S01E04.HDTV.XviD-2HD
The.Client.List.S01E04.720p.HDTV.x264-COMPULSiON

tongue.gif
petyyy
Еее, хайде някой да го преведее .. sad.gif sad.gif sad.gif
petyyy
Цитат(stardust @ 1 May 2012, 06:05 PM) *
Ще го започна, когато излезнат английски субтитри.

Бравоо, мерсииии .. clapping.gif
nikra
Най-накрая излязоха английските субтитри.
stardust
Субтитри за епизод 4 Приятно гледане!
Unbreakable
Мога ли да попитам кога г/д излиза превода на нов епизод ? Да знам кога да търся . Ако имате нужда от преводач мога да помогна мъничко , но със сигурност английския ми не е перфектен . rolleyes.gif
stardust
Цитат(Unbreakable @ 20 May 2012, 04:49 PM) *
Мога ли да попитам кога г/д излиза превода на нов епизод ? Да знам кога да търся . Ако имате нужда от преводач мога да помогна мъничко , но със сигурност английския ми не е перфектен . rolleyes.gif

Старая се да превеждам епизодите до 24 часа след излизането на английските субтитри. Всеки, който иска, може да превежда каквото пожелае.
Unbreakable
Благодаря ви много ! По принцип по моите сметки излизаше ,че суббтритрите са готови във вторник към обяд , но мислех ,че английските излизат скоро след самия епизод .

Edit : Да не би да имате някакъв проблем с превода или нещо от сорта ? Извинявам се ако задавам прекалено много въпроси , просто умирам да гледам новата серийка , а без субтитри не е същото .
nikra
Цитат(JJD @ 26 May 2012, 06:18 PM) *
Ееее, празници са все пак, и преводачите имат право на празнуване! smile.gif

Какви празници - тя серията е преведена два часа след въпроса в предния пост. tongue.gif
didohakera
The.Client.List.S01E10.HDTV.XviD-AFG yahoo.gif
Tetito
Извинявам се за въпроса, но да попитам, дали 2-ри сезон ще се превежда?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.