Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Prometheus (2012)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
0ld SCho0l
Prometheus

Прометей

Ридли Скот, режисьорът на „Пришълецът” и ”Блейд Рънър”,
се връща отново към жанра, за чието определяне той има голям принос.
С филма ПРОМЕТЕЙ той създава разтърсваща митологична история,
в която екип от изследователи разкрива ключа за произхода на човека на Земята,
което ги повежда през едно вълнуващо пътешествие към най-мрачните места във Вселената.

Там те трябва да се впуснат в страшна битка, за да спасят бъдещето на човешката раса.

Жанр: Екшън, Драма, Ужаси, Фантастика
Държава: САЩ
Година: 2012
Режисьор: Ридли Скот
В ролите: Нуми Рапас, Майкъл Фасбендер, Логън Маршал-Грийн, Чарлийз Терон, Идрис Елба, Шон Харис
Официален сайт: ЛИНК
Трейлър: ЛИНК
iMDB: 7.7/10 | ЛИНК

За издания:
*CAM.XviD-HOPE | СУБТИТРИ

Прогрес: 100%

#1 - Съвместен превод с Pandora, E-Tle и maleficium
thankyou
<#thank#>
parler
Само да питам превеждащите: Не ви ли се зави свят от толкова филми едновременно? w00t.gif
Моного благодаря. Сигурен съм, че ще се справите отлично. Чакам го с нетърпение, защото това за мен ще е филма на годината.
Много бих искал да ви помогна, но за сега все още се уча. Надавям се за в бъдеще...

Вчера го гледах, няма дори да ми попадне в топ 10 за годината. Очаквах повече, естествено останах разочарован. - E-Tle

Е... много ме разочарова. По принцип страшно много си падам по подобен тип филми и се бях натопорчил сериозно за нещо много интересно. Ама явно няма да ми оправдае очакванията. - parler
technoboy
Бързат, защото Европейското наближава biggrin.gif
parler
ОК. Но едва ли Pandora гледа мачове rolleyes.gif
Pandora
Идрис Елба да стане футболист и ще прогледам и мачове. laugh1.gif
dumbeto
Успех smile.gif
tosho_cool
Prometheus 2012 HD CAM NEW SOURCE XViD-26K

Излезна КАМ релийз със значително по-добро качество на картината smile.gif
didohakera
PROMETHEUS 2012 TS XVID-Extremlym yahoo.gif
tosho_cool
Гледам че този TS са го махнали от тракерите ,защото за нищо не става,картината е много зле.
zvetelin13
Няма TS, и да има е fake... всичко което става за гледане е във iptorrents
yony
Моного благодаря!
parler
Цитат(tosho_cool @ 15 Jun 2012, 05:23 PM) *
Гледам че този TS са го махнали от тракерите ,защото за нищо не става,картината е много зле.

А за това какво мислите? Prometheus (2012) TS.torrent . Това е в замунда в момента.
psyworld
К'во стана бе хора ..умря тоя превод на 90 % -та clapping.gif
0ld SCho0l
Жив си е, спокойно. wink.gif
parler
Да бе. Избеля ми шлифера от чакане. laugh1.gif
Ама то няма какво да се очудвам. Европейското даде плод.
svezar77
Цитат(0ld SCho0l @ 16 Jun 2012, 08:07 PM) *
Жив си е, спокойно. wink.gif

абе дайте и аз да помогна със субовете. blink.gif

Не, благодаря. Преводът е завършен, като ми остава само да го изгледам. Може би днес или утре вечер ще намеря нужното време за това. Юркания са безполезни. Който бърза - има кино, да си го преведе, да го гледа в оригинал - варианти мноО. - Е-Tle
yony
Цитат(svezar77 @ 17 Jun 2012, 09:36 AM) *
Не, благодаря. Преводът е завършен, като ми остава само да го изгледам. Може би днес или утре вечер ще намеря нужното време за това. Юркания са безполезни. Който бърза - има кино, да си го преведе, да го гледа в оригинал - варианти мноО. - Е-Tle
clapping.gif
SvirepiqXari
Браво,на хората занимаващи се с тази пипкава.
shopluka
Цитат(svezar77 @ 17 Jun 2012, 09:36 AM) *

hmm.gif
10512
hmm.gif
0ld SCho0l
*CAM.XviD-HOPE | СУБТИТРИ

Превод:
0ld SCho0l, E-Tle, Pandora & maleficium

Синхронизирайте за който решите релийз, стига да го направите качествено.
vkehayov
Не разбрах защо Владко си изтри поста, в който се очакваше само да го изгледа. И пет пъти да го гледа, все Чарли ще му се привижда като Джони... tongue.gif

Бе не съм аз, споко. biggrin.gif
Който както му се привиди. След 12 часа работа, така ми се виждало. Очевидно всички сме го подминали, въпреки че е гледан три пъти. Стават и такива изключителни грешки.
- E-Tle
tosho_cool
Благодаря за субтитрите. drinks.gif
psyworld
И аз благодаря за буквите! victory.gif
Liverpool
Благодарим за субтитрите! Филма си го бива и смятам да го изгледам още веднъж. Добра работа! smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.