Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Piranha 3DD/ Пираня 3DD (2012)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
Lena
ПИРАНЯ 3DD/ PIRANHA 3DD
(2012)

Жанр: Ужаси, Комедия
Държава: САЩ
Година: 2012
Времетраене: 83 мин
Режисьор: Джон Гулагър
В ролите: Даниел Панбейкър, Дейвид Кокнър, Крис Зилка, Мегън Танди, Хектор Хименес, Винг Реймс, Кристофър Лойд. Дейвид Хаселхов и др.

Продължението на "Пираня 3D“ пренася действието на нестандартно, слънчево място - новооткрит воден парк с еротични елементи и атрактивното име "Голямото мокро" (Big Wet).
Година след атаката на праисторически пирани в езерото Виктория, страховитите риби започват да се придвижват по градския водопровод и неочаквано атакуват плувни басейни,
домове - и огромния новооткрит аквапарк.
Продуцентите на 3D лентата залагат на секси визия (оттам и двете D-та в заглавието, с които се означават по-големичките размери сутиени и горнища на бански),
черен хумор и неочаквани обрати, както и на гост-звездата Дейвид Хаселхоф, който възпроизвежда и ролята си от сериала "Спасители на плажа".

www.bulevard.bg

Двойно повече екшън.
Двойно повече ужаси.
Двойно повече 3D.
Двойно повече силикон.

СУБТИТРИ

Не препоръчвам фимът и субтитрите на лица под 16 години!

Предопреждавам, гледайте и надписите, има бонус сцени!
thankyou
<#thank#>
extraordinary-_-
Само да попитам, виждам, че е на 95 % филма, но все пак, до 20:00 ч., примерно, ще има ли субтитри ? smile.gif
E-Tle
Хора, научете се да не препирате. 95% може да означава, че има малко за превод, но после вероятно ще ги редактира. Не е казано, че трябва непременно след това да ги редактира, че да може някой довечера да гледа филма. Когато ги завърши преводача - тогава. Днес, утре, другиден...
spartak__
Само да попитам, виждам, че е на 95 % филма, но все пак, до 20:00 ч., примерно, ще има ли субтитри ? smile.gif
________________________________________________________________________________
_____
Да и аз това се чудех? А относно коментара на E-Tle, никой не се препира, човекът пита най-любезно и ако иска Lena ще му отговори!
Lena
Цитат(E-Tle @ 9 Jun 2012, 03:15 PM) *
Хора, научете се да не препирате. 95% може да означава, че има малко за превод, но после вероятно ще ги редактира. Не е казано, че трябва непременно след това да ги редактира, че да може някой довечера да гледа филма. Когато ги завърши преводача - тогава. Днес, утре, другиден...

Благодаря!

Цитат(spartak__ @ 9 Jun 2012, 05:40 PM) *
________________________________________________________________________________
_____
Да и аз това се чудех? А относно коментара на E-Tle, никой не се препира, човекът пита най-любезно и ако иска Lena ще му отговори!

Отговарям: субтитрите са в редакция, вероятно ще ги пусна до няколкочаса.
Заинтересуваните да следят темата, до към 22:00, вероятно, ще кача линк за субтитрите.
pip
Субтитрите за кой ще са ?

Piranha.3DD.2012.HDRip.XviD-HOPE

Piranha.3DD.2012.720p.HDRiP.AC3-5.1.x264-AXED

Piranha.3DD.2012.HDRIP.XVID.AC3-TODE

Piranha.3DD.2012.HDRiP.XViD.AC3-LEGi0N
Lena
Цитат(pip @ 9 Jun 2012, 06:59 PM) *
Субтитрите за кой ще са ?

Piranha.3DD.2012.HDRip.XviD-HOPE

Piranha.3DD.2012.720p.HDRiP.AC3-5.1.x264-AXED

Piranha.3DD.2012.HDRIP.XVID.AC3-TODE

Piranha.3DD.2012.HDRiP.XViD.AC3-LEGi0N

Правил съм ги по: Piranha.3DD.2012.HDRip.AC3.5.1.XviD-HOPE на него ми хареса качеството, не е лошо.
Т.е. първият рилийз, но мисля, че стават и за Piranha.3DD.2012.720p.HDRiP.AC3-5.1.x264-AXED.
За другите не знам.
pip
Благодаря и за отговора !!!
Lena
Готови са субтитрите, дала съм линк по-горе. Благодаря за търпението.
Може ако желаете да дадете препоръки, кометари, критики, каквото искате, приемам всичко.

Пожелавам ви приятно гледане!
tosho_cool
Благодаря ти за субтитрите.
Fastuka
Дано да пуснат unrated bluray
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.