Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: QI - season 6
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Пуци Мечо

Q.I. или Quite Interesting, е британско комедийно шоу тип викторина, в което точки се дават не за верни, а за интересни и забавни отговори. Ако имате някаква представа за островното чувство за хумор, сигурно можете да се досетите до какви върхове може да доведе това... wink.gif Водещ е Стивън Фрай, а участниците са в огромната си част представители на комедийния жанр в страната. О, и Алън Дейвис, постоянният участник и обект на смазващи подигравки от страна на водещия.
Шоуто си има сайт, до момента са излезли девет сезона, всеки от които се обединява около една буква от азбуката, т.е. досега имаме буквите от А до I. Желая им да изкарат азбуката докрая.

_____
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0380136/
(Глобални Модератори)
thankyou
<#thank#>
warlort
какво се случва с този сезон и преводът му?
Пуци Мечо
Епизод 1

Трябва да направя две съобщения:

1. Преводът на втори епизод ще се забави,защото няма нито английски субтитри, нито стенограма, т.е. ще трябва да превеждам единствено по слух, което е бавно занимание.
2. Епизодите от целия сезон бяха преименувани за лично удобство когато ги свалях, затова и субтитрите носят това име. Мисля, че няма да е проблем намирането на рилийзите - всички, които не са QI XL, би трябвало да се съчетават.
Пуци Мечо
Епизод 2

Противно на всякаква логика, този стана по-бързо и не защото съм пропуснала половината реплики. biggrin.gif Приятно.
warlort
Благодаря ти много за усърдния труд на сезоните до този включително. Наясно съм, че това си е трудоемка задача, което прави работата ти изключително благородна. И сега момента на истината - ще има ли още субтитри? smile.gif
Пуци Мечо
Благодаря. smile.gif А на въпроса ти - предвид факта, че съм превела всичко от първи сезон досега, как мислиш? smile.gif Просто не всеки епизод става бързо, когато-тогава.
mimity91
А може ли линк за теглене на епизодите

Линкове към торент тракери не са позволени - Belly
Пуци Мечо
Епизод 3
snakazzz
Отдавна се каня да попитам, та сега ми проблесна в паметта... Някой дали има представа дали съществува запис на пилотния (unaired) епизод /освен в ю туб/? Имам предвид пилотния, в който участват Bill Bailey, Eddie Izzard и Kit Hesketh-Harvey, и чийто декор няма нищо общо с установения в момента.
Пуци Мечо
Епизод 4

snakazzz, нямам представа за пилота.
Пуци Мечо
Епизод 5
Pandora
Огромна молба - хвърли едно око и на XL епизодите!
Пуци Мечо
В смисъл да ги превеждам ли? Честно казано не ми се ще много - не за всички има стенограми (до момента само за два съм срещнала) и ще отнема повече време, разбираемо.
Pandora
Жалко! Точно за QI съм на принципа "колкото повече, толкова повече". Мерси все пак! Тия дни ще махна последните коментари, че ти оспамих темата.
Пуци Мечо
Аз също, но някак не ми харесва насред пътя да променям нещата, а и времето е ограничено - до края на май догодина трябва да съм приключила. Защо да е спам, говорим за шоуто. smile.gif
Пуци Мечо
Епизод 6
Пуци Мечо
Искам да предупредя, че седми епизод е XL, ей сега си дадох сметка, а вече съм го превела до половината. dry.gif

ПП И всички останали до края на сезона, освен един, са XL. Тъй като не знам дали да губя време да търся малките, моля ако има някой, който държи всичките епизоди в сезона да са с еднаква дължина, да каже, иначе карам наред. А пък ако някой го намери пакет само с малките епизоди, да ми пише.

Пандора, урочаса ме, нали? biggrin.gif

Ъмм... нека предположа, свалила си общия торент от демоноид ли? Дано! В него седми и от девети до края на сезона са XL. Чакат си на харда, а аз доволно потривам ръце... А малките мисля, че ги има при пиратите, но не съм си играла да дърпам да проверя. - Pandora
Георги Пейчев
Извинявай но демоноида го спряха и епизодите съм ги свалил от пиратите а там са малките и с този проблем ще се сблъскат всички които ще искат да си дърпат шоуто -така че ако може или дай линк към по големите или се придържай към малките епизоди.Благодаря за положения труд
Pandora
Има и други тракери, пробвай исохънт.
Пуци Мечо
От изохънт са свалени моите. Вчера любезен зрител ми прати и от друго място - и там е същия пакетът - 7 и 9-12 са XL. Такъв ми бил късметът. biggrin.gif Май и целия седми сезон ми е XL.
Пуци Мечо
Георги Пейчев, на две места търсих, все са XL точно тези епизоди, ти сигурен ли си, че твоите са малките? Ако да - прати ми моля те линк с тях в лично съобщение.

Епизод 7
warlort
Извинявам се предварително ако това прозвучи като нахално подмятане, но има ли развитие относно по този така наболял проблем, наречен Q.I.-субс? smile.gif
Пуци Мечо
Уорлорт, регулярно има развитие, гледам да е веднъж седмично. biggrin.gif Следващият е XL, така че към края на другата седмица ще е готов.

Епизод 8
warlort
Искрено се извинявам. Просто гаф от недоглеждане...не съм обърнал внимание, че има и втора страница и си чакам от 5-ти епизод насам biggrin.gif Благодаря ти много за труда!
Пуци Мечо
Няма проблем. smile.gif
Пуци Мечо
Епизод 9

Следващият епизод ще се забави с около седмица.
Пуци Мечо
Епизод 10
snakazzz
Само при мен ли не работят линковете за 7,8 и 10-ти епизод?
anjnsan
След шест сезона реших ,че е крайно време да си направя регистрация, за да мога да благодаря за труда на преводача.Вярвам , че има и други, които ценят усилията му.Е ,момичета и момчета нека и някой друг , по някое време ме подкрепи с цел - насърчаване ,поощряване ,повдигане на настроението и др. на пчелицата Пуци Мечо.
warlort
Неведнъж съм го казвал и пак ще го кажа - Огромно Благодаря!!! иииии имам проблем със свалянето на субовете за 10-та серия...а защо е така...кой ще ми каже biggrin.gif
Пуци Мечо
Епизод 11

Warlort, Snakazzz, какъв точно е проблемът с линковете? Нали за линковете от темата говорите, защото другите ей сега ги проверих, отварят си се. smile.gif Сега ще проверя и тези тук.

anjnsan, благодаря за милите думи. smile.gif

Ще се постарая до края на другата седмица да приключа сезона и ми се иска до края на годината да свърша и седми сезон, но не обещавам, защото са 16 епизода. Но не са XL, както си мислех.

ПП Копирах отново линковете за 7, 8 и 10 епизод, не знам защо не се отваряха, вероятно съм объркала нещо при първото им копиране.
snakazzz
Пуци Мечо, за линковете от темата ставаше въпрос, да. Сега работят. Много благодаря! smile.gif
Пуци Мечо
12 епизод, с който сезонът приключва. Ще направя няколко дни пауза, преди да започна седми.

И целия сезон
Dobrichka
Цитат(anjnsan @ 24 Sep 2012, 08:55 AM) *
След шест сезона реших ,че е крайно време да си направя регистрация, за да мога да благодаря за труда на преводача.Вярвам , че има и други, които ценят усилията му.Е ,момичета и момчета нека и някой друг , по някое време ме подкрепи с цел - насърчаване ,поощряване ,повдигане на настроението и др. на пчелицата Пуци Мечо.

И аз само затова си направих регистрация! Горещи благодарности за прекрасната поредица е великолепния превод!
Респект!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.