Пуци Мечо
19 Jun 2012, 07:50 AM
Q.I. или Quite Interesting, е британско комедийно шоу тип викторина, в което точки се дават не за верни, а за интересни и забавни отговори. Ако имате някаква представа за островното чувство за хумор, сигурно можете да се досетите до какви върхове може да доведе това...

Водещ е Стивън Фрай, а участниците са в огромната си част представители на комедийния жанр в страната. О, и
Алън Дейвис, постоянният участник и обект на смазващи подигравки от страна на водещия.
Шоуто си има
сайт, до момента са излезли девет сезона, всеки от които се обединява около една буква от азбуката, т.е. досега имаме буквите от А до I. Желая им да изкарат азбуката докрая.
_____
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0380136/
(Глобални Модератори)
thankyou
19 Jun 2012, 02:43 PM
<#thank#>
warlort
27 Jun 2012, 11:39 PM
какво се случва с този сезон и преводът му?
Пуци Мечо
28 Jun 2012, 12:55 PM
Епизод 1Трябва да направя две съобщения:
1. Преводът на втори епизод ще се забави,защото няма нито английски субтитри, нито стенограма, т.е. ще трябва да превеждам единствено по слух, което е бавно занимание.
2. Епизодите от целия сезон бяха преименувани за лично удобство когато ги свалях, затова и субтитрите носят това име. Мисля, че няма да е проблем намирането на рилийзите - всички, които не са QI XL, би трябвало да се съчетават.
Пуци Мечо
2 Jul 2012, 11:12 AM
Епизод 2Противно на всякаква логика, този стана по-бързо и не защото съм пропуснала половината реплики.

Приятно.
warlort
3 Jul 2012, 03:46 PM
Благодаря ти много за усърдния труд на сезоните до този включително. Наясно съм, че това си е трудоемка задача, което прави работата ти изключително благородна. И сега момента на истината - ще има ли още субтитри?
Пуци Мечо
6 Jul 2012, 05:27 PM
Благодаря.

А на въпроса ти - предвид факта, че съм превела всичко от първи сезон досега, как мислиш?

Просто не всеки епизод става бързо, когато-тогава.
mimity91
7 Jul 2012, 10:37 AM
А може ли линк за теглене на епизодите
Линкове към торент тракери не са позволени - Belly
Пуци Мечо
11 Jul 2012, 09:25 AM
snakazzz
16 Jul 2012, 03:57 PM
Отдавна се каня да попитам, та сега ми проблесна в паметта... Някой дали има представа дали съществува запис на пилотния (unaired) епизод /освен в ю туб/? Имам предвид пилотния, в който участват Bill Bailey, Eddie Izzard и Kit Hesketh-Harvey, и чийто декор няма нищо общо с установения в момента.
Пуци Мечо
21 Jul 2012, 09:24 AM
Епизод 4snakazzz, нямам представа за пилота.
Пуци Мечо
29 Jul 2012, 12:07 PM
Pandora
29 Jul 2012, 06:54 PM
Огромна молба - хвърли едно око и на XL епизодите!
Пуци Мечо
3 Aug 2012, 02:25 PM
В смисъл да ги превеждам ли? Честно казано не ми се ще много - не за всички има стенограми (до момента само за два съм срещнала) и ще отнема повече време, разбираемо.
Pandora
3 Aug 2012, 02:55 PM
Жалко! Точно за QI съм на принципа "колкото повече, толкова повече". Мерси все пак! Тия дни ще махна последните коментари, че ти оспамих темата.
Пуци Мечо
4 Aug 2012, 08:56 AM
Аз също, но някак не ми харесва насред пътя да променям нещата, а и времето е ограничено - до края на май догодина трябва да съм приключила. Защо да е спам, говорим за шоуто.
Пуци Мечо
6 Aug 2012, 02:56 PM
Пуци Мечо
10 Aug 2012, 09:42 AM
Искам да предупредя, че седми епизод е XL, ей сега си дадох сметка, а вече съм го превела до половината.
ПП И всички останали до края на сезона, освен един, са XL. Тъй като не знам дали да губя време да търся малките, моля ако има някой, който държи всичките епизоди в сезона да са с еднаква дължина, да каже, иначе карам наред. А пък ако някой го намери пакет само с малките епизоди, да ми пише.
Пандора, урочаса ме, нали?
Ъмм... нека предположа, свалила си общия торент от демоноид ли? Дано! В него седми и от девети до края на сезона са XL. Чакат си на харда, а аз доволно потривам ръце... А малките мисля, че ги има при пиратите, но не съм си играла да дърпам да проверя. - Pandora
Георги Пейчев
11 Aug 2012, 02:04 PM
Извинявай но демоноида го спряха и епизодите съм ги свалил от пиратите а там са малките и с този проблем ще се сблъскат всички които ще искат да си дърпат шоуто -така че ако може или дай линк към по големите или се придържай към малките епизоди.Благодаря за положения труд
Pandora
11 Aug 2012, 03:09 PM
Има и други тракери, пробвай исохънт.
Пуци Мечо
12 Aug 2012, 08:20 AM
От изохънт са свалени моите. Вчера любезен зрител ми прати и от друго място - и там е същия пакетът - 7 и 9-12 са XL. Такъв ми бил късметът.

Май и целия седми сезон ми е XL.
Пуци Мечо
15 Aug 2012, 02:09 PM
Георги Пейчев, на две места търсих, все са XL точно тези епизоди, ти сигурен ли си, че твоите са малките? Ако да - прати ми моля те линк с тях в лично съобщение.
Епизод 7
warlort
22 Aug 2012, 06:51 AM
Извинявам се предварително ако това прозвучи като нахално подмятане, но има ли развитие относно по този така наболял проблем, наречен Q.I.-субс?
Пуци Мечо
22 Aug 2012, 09:02 AM
Уорлорт, регулярно има развитие, гледам да е веднъж седмично.

Следващият е XL, така че към края на другата седмица ще е готов.
Епизод 8
warlort
23 Aug 2012, 06:47 AM
Искрено се извинявам. Просто гаф от недоглеждане...не съм обърнал внимание, че има и втора страница и си чакам от 5-ти епизод насам

Благодаря ти много за труда!
Пуци Мечо
28 Aug 2012, 10:14 AM
Няма проблем.
Пуци Мечо
1 Sep 2012, 04:59 PM
Епизод 9Следващият епизод ще се забави с около седмица.
Пуци Мечо
18 Sep 2012, 04:58 PM
snakazzz
19 Sep 2012, 09:19 AM
Само при мен ли не работят линковете за 7,8 и 10-ти епизод?
anjnsan
24 Sep 2012, 08:55 AM
След шест сезона реших ,че е крайно време да си направя регистрация, за да мога да благодаря за труда на преводача.Вярвам , че има и други, които ценят усилията му.Е ,момичета и момчета нека и някой друг , по някое време ме подкрепи с цел - насърчаване ,поощряване ,повдигане на настроението и др. на пчелицата Пуци Мечо.
warlort
24 Sep 2012, 04:02 PM
Неведнъж съм го казвал и пак ще го кажа - Огромно Благодаря!!! иииии имам проблем със свалянето на субовете за 10-та серия...а защо е така...кой ще ми каже
Пуци Мечо
28 Sep 2012, 09:43 AM
Епизод 11Warlort, Snakazzz, какъв точно е проблемът с линковете? Нали за линковете от темата говорите, защото другите ей сега ги проверих, отварят си се.

Сега ще проверя и тези тук.
anjnsan, благодаря за милите думи.
Ще се постарая до края на другата седмица да приключа сезона и ми се иска до края на годината да свърша и седми сезон, но не обещавам, защото са 16 епизода. Но не са XL, както си мислех.
ПП Копирах отново линковете за 7, 8 и 10 епизод, не знам защо не се отваряха, вероятно съм объркала нещо при първото им копиране.
snakazzz
28 Sep 2012, 11:50 AM
Пуци Мечо, за линковете от темата ставаше въпрос, да. Сега работят. Много благодаря!
Пуци Мечо
7 Oct 2012, 08:15 AM
12 епизод, с който сезонът приключва. Ще направя няколко дни пауза, преди да започна седми.
И целия сезон
Dobrichka
16 Feb 2014, 05:19 PM
Цитат(anjnsan @ 24 Sep 2012, 08:55 AM)

След шест сезона реших ,че е крайно време да си направя регистрация, за да мога да благодаря за труда на преводача.Вярвам , че има и други, които ценят усилията му.Е ,момичета и момчета нека и някой друг , по някое време ме подкрепи с цел - насърчаване ,поощряване ,повдигане на настроението и др. на пчелицата Пуци Мечо.
И аз само затова си направих регистрация! Горещи благодарности за прекрасната поредица е великолепния превод!
Респект!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.