Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: A Simple Life (2011)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
mike28

A Simple Life / Обикновен живот (2011)

Жанр: Драма, Комедия
Година: 2011
Режисьор: Ан Хуей
Сценарий: Сюзън Чан и Янлам Ли
В ролите: Анди Лау, Дийни Ип, Само Хун, Антъни Уон, Цуи Харк, Андрю Лау и др.
Държава: Китай
Времетраене: 118 минути

Сюжет

След получен инсулт, вярната прислужница Атао решава, че е време да се пенсионира и да прекара оставащото й време в старчески дом.

ТРЕЙЛЪР

Лично мнение:

Определено един от филмите на миналата година. Безобразно добра игра на Анди Лау и Дийни Ип, особено бабето обра всички точки. Отдавна не съм виждал актьор / актриса да покрива по такъв великолепен начин пълния спектър от емоции. Играещите себе си Цуй Харк (Чой Хок) и Само Хун идват като допълнителен бонус. Един от любимите ми азиатски актьори - Антъни Уон е с малка, но запомняща се роля (не знам защо, ама ноктите му бяха лакирани dry.gif ), само ще допълня, че с кратко камео е и режисьорът Андрю Лау (Infernal Affairs, Daisy). Плотът, както подсказва заглавието е съвсем обикновен и върви неотклонно към логичния край, но това ни най-малко не пречи на удоволствието от гледането на филма. Старчетата в дома бяха много колоритни и нито за секунда няма да ви е скучно с тях.

Музиката определено гали ухото и идеално допълва всяка една сцена. (като изключим една местна пишман поп певица, но добре, че граченето й трая кратко laugh1.gif ) Режисурата на Ан Хуей е на много високо ниво (прави впечатление умелото редуване на настроението, което излъчва филма), операторската работа също заслужава само адмирации.

Няма смисъл да продължавам да разтягам локуми, ако ви се гледа класно кино, което няма да убие половината ви мозъчни клетки, и наистина отлична актьорска игра, "Обикновен живот" е правилният избор.

Издание: A.Simple.Life.2012.HDRip.x264-CkreleaSe
Субтитри: http://subsunacs.net/get.php?id=84700
thankyou
<#thank#>
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.