Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Beauty and the Beast
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
kakoytou
BEAUTY and the BEAST / КРАСАВИЦАТА и ЗВЯРЪТ

ПРОМО 1___________________________________________________________________ПРОМО 2

Режисьор: Гари Фледър
Автори: Шери Купър и Дженифър Левин
В ролите: Кристин Крюк ("Смолвил"), Джей Райън („Тера нова”), Макс Браун, Нина Лисандрело и др.
Държава: САЩ

.: СЮЖЕТ :.
Главната героиня е Катрин Чандлър, чиято майка е убита пред очите й.
Травмата от детството й я кара да израсне като силно мъжко момиче,
а за професия си избира да стане разследващ убийства детектив.
Има обаче и нещо друго в историята на Катрин – детайл, за който никой не й вярва.
В нощта на убийството на майка й, тя е спасена от някого… или нещо.
В докладите случката е описана като нападение от животно, но Катрин знае, че нещата не са толкова прости.

В наши дни Катрин попада на нов случай – убийство, което я води до запознанство с д-р Винсент Келър.
Д-р Келър се води убит в Афганистан още преди години, но Катрин го намира жив и здрав.
Нещо повече – когато се ядоса, той се превръща в див звяр без контрол над собствената си сила.
Двамата се сближават и започват да работят заедно, за да изчистят улиците от опасните престъпници
и да разрешат случая с убийството на майка й.

ПРЕМИЕРА - 11.10.2012 (12.10.2012 за България)

Сезон 1, епизод 1 - 10%
thankyou
<#thank#>
lost1fan
Не ми вдъхва много доверие, но заради Кристин ще му дам шанс. smile.gif
cold
И на мен не съм сигурна дали ми вдъхва доверие, но заради превода на kakoytou няма как да не му се даде шанс respekt.gif
hrUssI
Здравейте. Ще има ли субтитри за сериалчето. rolleyes.gif
Днес излезе и втори епизод.
Благодаря предварително! wink.gif
Silvia Stoianova
Айде бе хора,качете вече субтитри и за втория епизод.Сериалчето е супер и заслужава да има превод на български,не само на английски.
kakoytou
Извинявам се много, но за в момента нямам достатъчно свободно време, за да превеждам, затова работата по субтитрите ми се преустановява за неопределен срок. Малко по малко сигурно ще попревеждам, но със срокове не се нагърбвам. Извинявам се още веднъж на всички! wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.