Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: QI - season 7
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Пуци Мечо

Q.I. или Quite Interesting, е британско комедийно шоу тип викторина, в което точки се дават не за верни, а за интересни и забавни отговори. Ако имате някаква представа за островното чувство за хумор, сигурно можете да се досетите до какви върхове може да доведе това... Водещ е Стивън Фрай, а участниците са в огромната си част представители на комедийния жанр в страната. О, и Алън Дейвис, постоянният участник и обект на смазващи подигравки от страна на водещия.
Шоуто си има сайт, до момента са излезли десет сезона, всеки от които се обединява около една буква от азбуката, т.е. досега имаме буквите от А до J. Желая им да изкарат азбуката докрая.

_____
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0380136/
(Глобални Модератори)
Пуци Мечо
Епизод 1

Моля модератор да премести темата за шести сезон в раздел "Завършени". Благодаря. smile.gif
thankyou
<#thank#>
anjnsan
Благодаря. Я,то не боляло.
Пуци Мечо
smile.gif Епизод 2
Пуци Мечо
Епизод 3

Този рилийз: QI.S07E03.WS.PDTV.XviD-WATERS.[VTV] - Games има грешка, около половин минута е надъвкана. Да знаете. smile.gif
Пуци Мечо
Епизод 4
Пуци Мечо
Епизод 5
Пуци Мечо
Епизод 6
Пуци Мечо
Епизод 7
Пуци Мечо
Епизод 8

Около 11 минута има отрязани няколко секунди (2-3 реплики), но не успях да намеря друг рилийз. Съжалявам.
Пуци Мечо
Епизод 9
Пуци Мечо
Епизод 10
Пуци Мечо
Епизод 11
Пуци Мечо
Епизод 12
Пуци Мечо
Епизод 13

Весела Коледа. smile.gif
Пуци Мечо
Епизод 14
Пуци Мечо
Епизод 15
Amysmile
Цитат(Пуци Мечо @ 4 Jan 2013, 04:26 PM) *

Имам проблем - моят 7 сезон има грешен 15 епизод - вместо ГРИЙН, той е ГЕОМЕТРИ - т.е. еднакъв с 16 епизод. Всички торенти, които се опитвам отново да сваля са със същия проблем. Откъде мога да си сваля истинския 15 епизод?
Amysmile
Цитат(Amysmile @ 4 Jan 2013, 10:18 PM) *
Имам проблем - моят 7 сезон има грешен 15 епизод - вместо ГРИЙН, той е ГЕОМЕТРИ - т.е. еднакъв с 16 епизод. Всички торенти, които се опитвам отново да сваля са със същия проблем. Откъде мога да си сваля истинския 15 епизод?

Намерих го в youtube, но там е в XL версия и не пасват суб sad.gif
Пуци Мечо
Епизод 16
Пуци Мечо
Забравила съм да пусна тук линка за епизод 17, първата част от избраните моменти от сезона. С днешния епизод 18 сезонът приключва. Моля модератор да премести темата.

Ще си почина няколко дни и започвам осми. Оттук нататък всичко е XL. smile.gif

ПП Имам молба - ако някой успее да намери епизода Shakespeare special от девети сезон, да ми го прати в лично съобщение.
batejeki
Така и не успях да ги намеря тези екстра епизоди sad.gif
Пуци Мечо
В иsohunt съм намирала всичко, освен шекспировия епизод.
batejeki
Мерси за инфото, намерих ги. yahoo.gif
DaryG
Отново ОГРОМНО благодаря за превода на шоуто и страхотната новина за осми сезон w00t.gif
Всички сме чували, че хубавото е по малко, но пък Мечо Пух е казал "Колкото повече, толкова повече", а на него съм по-склонна да вярвам.

Приятна заслужена почивка, а ние започваме да се точим за следващите сезони thanks.gif
pateto
Моля някой да ми каже откъде да си изтегля сериала!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.