Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Hope Springs (2012)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
mira70

Hope Springs 2012

Участват :Мерил Стрийп, Томи Лий Джоунс, Стив Карел, Деймиън Йънг и други.

Държава : САЩ

Година : 2012

Жанр :Комедия

IMDB

След успеха на „Дяволът носи Прада“ трикратната носителка на „Оскар“ Мерил Стрийп се впуска в ново филмово предизвикателство. В „Любовна терапия” легендарната актриса си партнира с Томи Лий Джоунс, който преди броени седмици получи награда за цялостно творчество на филмовия фестивал в Сан Себастиан.

В комедията „Любовна терапия”, двамата актьори се включват в напрегнат брачен маратон, изпълнен с много смях, романтика и... неприлични преживявания.

Кай (Мерил Стрийп) и Арнолд (Томи Лий Джоунс) са мила семейна двойка, но след 30 години брак Кай иска да съживи взаимоотношенията със съпруга си. Когато разбира, че в едно малко градче има прочут специалист по семейна терапия (Стив Карел), тя решава да накара скептичния си мъж, потънал в рутината на ежедневието, да заминат за едноседмична терапия.

Задачата да убеди Арнолд да се включи в програмата е трудна, но истинското предизвикателство идва след това, когато двамата трябва да внесат новости в брачното легло и да възродят отново пламъка, запалил любовта по между им.

UNACS TEAM
УНАКС ТИЙМ
thankyou
<#thank#>
zlat0t0
Филма изглежда обещаващ... dirol.gif
Нямам търпение. Успех с превода! unacs.gif clapping.gif
mike28
От седмица се каня да напиша мнение за филма. Първо, подведен от трейлъра и донякъде от резюмето, очаквах някаква романтична комедия от сорта на "Невъзможно твой", с култовите Даян Кийтън и Джак Никълсън, ама нъцки. Да, имаше забавни моменти, но всъщност филмът е определено със сериозна насоченост.

Винаги съм харесвал "старите пушки" Мерил Стрийп и Томи Лий Джоунс. И докато ролята е обичайна за Стрийп (но далеч от класата на тази в "Мостовете на Медисън), то дедо Лий не съм свикнал да го гледам като скучен счетоводител (той, милият, винаги играе ченге, военен или агент), ама пък си мрънка през цялото време като за световно, както само той умее. Освен двамата ветерани, който са на високо ниво, не мога да не спомена и Стив Керъл, който ми се струва, че се справи доста добре с ролята си. (там вече преводачката трябва да каже професионалното си мнение wink.gif) Самият филм е доволно стандартен и клиширан, и надали нещо ще успее да ви изненада.
Сцените при психоаналитика не ми направиха някакво впечатление, сравнение с подобни, които съм гледал в други филми или сериали, но това са бели кахъри.

За финал - филмът си заслужава отделеното време, а и си е истинско удоволствие да гледат тези актьори. Винаги е приятно, когато със субтитрите се заеме човек, който си разбира от работа. Благодаря за чудесния превод!
mira70
mike28, благодаря за хубавите думи! и аз бях подведена, и малко мудно ми беше действието. но въпреки това мисля, че си заслужава да видиш мрънкащ томи лий джоунс, а мерил стрийп ми харесва винаги smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.