Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Argo 2012
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
BadGirl

ARGO / АРГО

Режисьор: Бен Афлек

Година: 2012

Жанр: Драма, трилър

В ролите: Бен Афлек, Брайън Кранстон, Джон Гудман, Алън Аркин и др.

Държава: САЩ

Година: 2012

Резюме: "Арго" разказва за специалист от ЦРУ, чиято задача е да състави план за освобождаването на шестима американски граждани, които се намират в дома на канадския посланик в Иран.

Създаден по действителен случай, на базата на разсекретени документи на ЦРУ.

Линк към IMDB

За релийза: Argo 2012 TS XViD-sC0rp

Субтитри:
E-Tle
Браво за темата. Очевидно другата е била от полза. smile.gif
BadGirl
Цитат(E-Tle @ 21 Nov 2012, 10:14 PM) *
Браво за темата. Очевидно другата е била от полза. smile.gif

Благодаря. smile.gif Да, определено беше от полза, утре ще си направя още теми. smile.gif
kikodraka
good.gif
thankyou
<#thank#>
mike28
Натресох се на Argo.2012.EXTENDED.720p.BluRay.DD5.1.x264-EbP в Замунда. Някакъв шанс да допълните субтитрите за удължената версия?
mike28
Добре, може ли все пак да получа някакъв отовор, за да знам да продължавам ли да чакам търпеливо да бъдат допълнени субтитрите, или да си търся някакъв друг вариант?
BadGirl
Цитат(mike28 @ 28 Apr 2013, 08:56 PM) *
Добре, може ли все пак да получа някакъв отовор, за да знам да продължавам ли да чакам търпеливо да бъдат допълнени субтитрите, или да си търся някакъв друг вариант?

Майк, не ми се карай, сега виждам, че си ми писал...
Ще ги добавя, но релийзът, който имам /Argo.2012.EXTENDED.720p.BluRay.DD5.1.x264-EbP/, не се отваря в SW.
Много моля, някой да ми обясни какво трябва да направя.
Предварително благодаря!
RusiMC
Цитат(BadGirl @ 28 Apr 2013, 10:27 PM) *
Майк, не ми се карай, сега виждам, че си ми писал...
Ще ги добавя, но релийзът, който имам /Argo.2012.EXTENDED.720p.BluRay.DD5.1.x264-EbP/, не се отваря в SW.
Много моля, някой да ми обясни какво трябва да направя.
Предварително благодаря!

SW и при мен ми е правил номера с x246/.mkv
Използвай конвертор да смениш формата на файла и пак опитай.
BadGirl
Много благодаря! Изобщо не се сетих за това...
Пуснах да се конвертира в .avi формат. Така вече няма начин да не се отвори. smile.gif
mike28
Не тека с лошо, не се карам, просто питах, изчаках 8 дена и пак попитах. tongue.gif
При мен въпросното видео се отваря без проблем, въпрос на настройка на кодеците (специално за 7-та, на която и аз съм), но е факт, че уърка си е доста изнежена програма. Лично аз никога не съм си играл да рипвам видео заради него. Замислям се да се прехвърля на Subtitle Edit, по-стабилна ми изглежда и има всички нужни ми функции.
Както и да е, благодаря за отговора, търпеливо ще изчакам субтитрите. good.gif
BadGirl
Нищо не разбирам от кодеци и настройки, едва успях да инсталирам скриптовете...
Конвертираният в avi файл се отваря без проблем. Утре ще опитам да допълня субтитрите, но те трябва и да се синхронизират, а аз не ги умея тези неща. Правя всяка реплика поотделно и отнема време.
Благодаря за разбирането!

Edit: Приятно гледане!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.