Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Secret of Crickley Hall
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
DaryG
ТАЙНАТА НА КРИКЛИ ХОЛ
мини сериал

Жанр: Драма, ужаси
Държава: Великобритания
Година: 2012

В ролите: Съран Джоунс, Том Елис, Оливия Кук, Дъглас Хеншъл, Дейвид Уорнър, Сара Смарт
Режисьор: Джо Ахърн
Сценаристи: Джеймс Хърбър и Джо Ахърн

Връзка към IMDB
Връзка към ВВС

Резюме: Година след изчезването на сина им, семейство се мести в провинциалната къща "Крикли Хол" - сиропиталище по времето на Втората световна война. Когато започват да се случват свръхестествени неща, Ив усеща, че някак къщата е свързана със загубения й син.

Първи сезон:
първи епизод - 18.11.2012 - субтитри
втори епизод - 25.11.2012 - субтитри
трети епизод - 02.12.2011 - субтитри
thankyou
<#thank#>
0ld SCho0l
Това изглежда доста интересно. Определено ще го видя. Мерси за субките. good.gif
borovo
Още 2-3 ма преводачи като теб и света ще е по-хубаво място laugh1.gif

Винаги съм казвал, че британските продукции се подценяват сериозно , за сметка на америк. комерсиални бози, но ти си преводач, който винаги знаеш какво да превеждаш. Поклон пред труда ти... clapping.gif rock.gif
vesyyy
Извиняваи,че те притеснявам,но само искам да попитам дали да очакваме превода днес,ако можеш да ме орентираш ще е супер. И разбира се големи благодарности за това че си се заел с превода на сериала, защото наистина много го харесах. clapping.gif
DaryG
Цитат(vesyyy @ 27 Nov 2012, 04:31 PM) *
Извиняваи,че те притеснявам,но само искам да попитам дали да очакваме превода днес,ако можеш да ме орентираш ще е супер. И разбира се големи благодарности за това че си се заел с превода на сериала, защото наистина много го харесах. clapping.gif

Радвам се, че ти е допаднал. И съжалявам, но по-добре да не го чакаш за тази вечер sad.gif
Надявам се да го довърша днес, но имай предвид, че за мен денят започна преди около два часа.
Затова предполагам, че ще съм готова около 5-6 сутринта.
vesyyy
Цитат(DaryG @ 27 Nov 2012, 08:30 PM) *
Радвам се, че ти е допаднал. И съжалявам, но по-добре да не го чакаш за тази вечер sad.gif
Надявам се да го довърша днес, но имай предвид, че за мен денят започна преди около два часа.
Затова предполагам, че ще съм готова около 5-6 сутринта.

Все пак мерси, че ме орентира, поне няма да проверявам вече. Лека и безпроблемна работа с превода и мерси отново.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.