Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Hold Your Breath (2012)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
parler

Заглавие : Задръжте дъха си

Режисьор : Джаред Кон

В ролите : Катрина Боуден, Джералд Уеб, Ранди Уейн, Сет Касъл и др.

Линк към IMDB :

Жанр : Ужаси

Държава : САЩ

Година : 2012

Времетраене : 89 мин.

Език : Английски

Резюме : Има стара легенда, според която, човек трябва да си задържа дъха, преминавайки през гробището. По този начин ще предотврати " влизането " на зли духове в човека. Няколко колежани, тръгнали на почивка, не си задържат дъха, преминавайки през гробището и по този начин позволяват духа на наскоро екзекутиран сериен убиец да влезе в тях и да започне " измирането " .

Релийз: Hold.Your.Breath.2012.WEBRip.XviD-ViP3R - 23.976 fps

Прогрес 100%

Субтитри
thankyou
<#thank#>
sisira
Виждам, че си създал темата на 8 януари, предполагам тогава някъде си започнал и преводът.
Защо го направи върху WEBRip, след като още преди Нова година е имало по-добри релийзи, дори преди преводът ти е излязъл и BluRay 720p.
Хайде, оправи субтитрите и за останалите.
parler
Цитат(sisira @ 15 Jan 2013, 12:37 AM) *
Виждам, че си създал темата на 8 януари, предполагам тогава някъде си започнал и преводът.
Защо го направи върху WEBRip, след като още преди Нова година е имало по-добри релийзи, дори преди преводът ти е излязъл и BluRay 720p.
Хайде, оправи субтитрите и за останалите.

Това имаше качено по тракерите, това пуснах. Като качат нещо друго, ще се направят субтитри и за него. Не си мисли, че по цял ден гледам кой релийз излиза. Поздрави!
sisira
По кои тракери гледа, да не са били някои спряни. Е нищо няма да качим без субтитри, ти си първи, enjoy smile.gif
Хайде, направи ги, филмът предполагам е добър, и следващият път гледай "по цял ден кой релийз излиза" или потърси помощ от публиката. smile.gif
Поздрави!
parler
Цитат(sisira @ 15 Jan 2013, 02:23 AM) *
По кои тракери гледа, да не са били някои спряни. Е нищо няма да качим без субтитри, ти си първи, enjoy smile.gif
Хайде, направи ги, филмът предполагам е добър, и следващият път гледай "по цял ден кой релийз излиза" или потърси помощ от публиката. smile.gif
Поздрави!

Гледах в по-големите български не спрени тракери и не видях подобно нещо.
А колкото до помощта от публиката... освен критики друго няма. За това поствам прогресите. Не за благодарности, а за да не стават дублирания и да помага публиката, но както добре виждаш от 08.01.2013 нямаше нино един коментар по темата до снощи. smile.gif

PS: Погледнах още два релийза (BluRay.720p.DTS.x264-CHD; BluRay 720p) И за двата е характерно, че в началото има реплики, които не съвпадат с превода. Не намерих никакви субтитри, че да видя какво точно се говори (има споменаване на много имена). При това положение просто се обърни към заявки за синхронизация. Ако там някой се заеме, ще си го качиш с качество, което ти искаш. Успех!
sisira
Аз мисля, че за предпочитане е да гледаш в чуждите тракери, релийзи които все още не са качени, или поне най-добрите от наличните, там също добре ще се ориентираш какво е излязло до момента.
А за публиката, незнам, smile.gif аз пиша с добри намерения, и ако мога да съм ти полезна с нещо, за мен ще е удоволствие.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.