Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Zero Hour
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
stardust
ZERO HOUR / СЪДБОНОСНИЯ ЧАС

Като издател на паранормално ентусиастко списание, Modern Skeptic, Ханк Галистън (Антъни Едуардс) е прекарал кариерата си в преследване на следи, разбиване на митове и разрешаване на конспирации. Признат фен на паранормалното, неговото мото е “логиката е компасът”. Но когато красивата му жена Лайла (Жасинда Барет) е отвлечена от антикварния им магазин за часовници, Ханк бива въвлечен в една една от най-завладяващите мистерии в човешката история, която се простира в целия свят, както и назад във вековете..

Резюме - tvseriesbg.com

Сценарист : Пол Шеуринг

Държава : САЩ

Година : 2013

Жанр : Драма

Участват:

IMDB

TV.COM

ТРЕЙЛЪР

*Преводът ще бъде съвместна работа на mira70 и stardust

UNACS TEAM
УНАКС ТИЙМ
thankyou
<#thank#>
0ld SCho0l
Благодарности за субките. clapping.gif Ще го погледна сериалчето в скоро време.
Само си позволих да сменя линка към постера, че предишният се беше сбъгясал.
stardust
Цитат(0ld SCho0l @ 24 Feb 2013, 08:24 PM) *
Благодарности за субките. clapping.gif Ще го погледна сериалчето в скоро време.
Само си позволих да сменя линка към постера, че предишният се беше сбъгясал.

Упс! Моя грешка. Мерси много и дано сериалът ти хареса. smile.gif smile.gif
Snowcho
ABC прекрати новата си драма Zero Hour.

Нямам думи. Серияла ме грабна заради историята, но за пореден път АВС си показват алчноста за пари.
Vampire Ji
Цитат(Snowcho @ 2 Mar 2013, 01:28 PM) *
ABC прекрати новата си драма Zero Hour.

Нямам думи. Серияла ме грабна заради историята, но за пореден път АВС си показват алчноста за пари.

Доколкото знам просто няма да се излъчват точно сега останалите епизоди от сезона...
StraightEse
Не, прекратили са го и изобщо няма да ги излъчват. Вместо него, ще пуснат две повторения на "Shark Tank", след това 7 епизода на "Размяна на съпруги" и така, докато на 9-и май минат на "Грозната Бети".
bez0ime
Последната информация, която прочетох тази сутрин:

Заснетите вече епизоди ще продължат да бъдат излъчвани по канадската GlobalTV в обичайния слот - четвъртък вечер.

Още не било ясно колко точно серии са заснети. Най-верятно са 13, т.е. остават още 10 епизода.
Darth Sauron
Не е до парите. ABC получават от "Pretty little Liars", "Revenge", "Once upon a time", "General Hospital", "Castle и още няколко доста добри пари. Ако се вгледате внимателно ще забележите, защо е спрян. Играта е лоша, ползват различна камера от обикновенно и сценария куца - идеята ме грабна и мен - викам си малко "Шифърчето на ДаВинчи", малко библейски работи, но си заслужава спирането. Къде се чуло и видяло злодея да говори, като всевиждащ и културно.
Те спряха и "666 Парк Авеню", но не заради горните неща, а защото е една книга, няма как да сложат 900 епизода специално за всеки наемател - малко ще е безинтересно. Даже "Имало едно време" и "Отмъщението" имат ОГРОМЕН спад в рейтингите - от 7.32 млн. на 5.12 млн.
Snowcho
Напълно съм съгласе с Darth Sauron. Според мен спада на рейтингите идва от това че по стоянно заплитат историите и не ги разплитат. Лично много ме дразни това в Pretty little Liars, вече 3 сезон гледаме едно и също и няма никакво разплитане все повече се заплита и това си е.
Jake
Излязоха 4-ти и 5-и епизод. Надявам се, че не сте се отказали.
Благодаря предварително!
indian
Излязоха доста епизоди, дали ще има превод за тях или всички се отказаха?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.