Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stand up guys (2012)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
interneda

## Режисьор : Фишър Стивънс

## В ролите : Ал Пачино, Кристофър Уокън, Джулиана Маргулис, Ванеса Ферлито, Катрин Уиник, Рик Гомез, Алън Аркин и др.

## Държава : САЩ

## Година : 2012

!## Резюме : Двама застаряващи измамници се опитват да съберат отново старите си приятели за още един последен удар преди пенсионирането. Междувременно, те се отдават на “вечерни забавления”, включващи кражби на коли, посещения в публични домове и бягство от полицията.

Но ситуацията се променя коренно когато става ясно, че лидера на групата планира да убие своя дългогодишен приятел веднага след заедно извършат измамата.
_
HELL CREW TEAM rock.gif
E-Tle
Позволих си да ти преместя постера. Може да напишеш и някакъв ориентировъчен прогрес. smile.gif
interneda
Цитат(E-Tle @ 27 Jan 2013, 10:52 PM) *
Позволих си да ти преместя постера. Може да напишеш и някакъв ориентировъчен прогрес. smile.gif

да мерси smile.gif сега започвам
thankyou
<#thank#>
kikodraka
Из нета се търкалят едни букви преведени от чичо Гугъл. Смехотворна работа. biggrin.gif
Успех с превода!
pifa
май на никой не му се занимава с превода на този филм sad.gif
и ако може някой да метне английските букви ще съм му много благодарен (за да направя един не много професионален превод)
Поздрави
BadGirl
Няма английски субтитри. Сигурно затова филмът още не е преведен.
kikodraka
Останах с впечатлението, че interneda го превежда и е на 12%. hmm.gif
Dimitar.
Попаднах на едни английски, ама са малко странни -- имат липсващи реплики, някъде думите са сменени, но без да се променя смисъла...
Абе най-добре вие преценете.
interneda
Цитат(pifa @ 8 Feb 2013, 04:02 AM) *
май на никой не му се занимава с превода на този филм sad.gif
и ако може някой да метне английските букви ще съм му много благодарен (за да направя един не много професионален превод)
Поздрави

Няма нужда. Ще се справя smile.gif
interneda
Искам да се извиня за забавянето. Не е от нежелание. Напотив, много искам да преведа този филм. Лаптопа ми (където го бях почнала) се скапа. Купувахме нов, и прехвърляхме всичко и тн. От днес имам нов страхотен компютьр. И с радост ще породължа работата. Ще се опитам колкото мога бързо smile.gif
interneda
Цитат(Dimitar. @ 8 Feb 2013, 03:19 PM) *
Попаднах на едни английски, ама са малко странни -- имат липсващи реплики, някъде думите са сменени, но без да се променя смисъла...
Абе най-добре вие преценете.

Мерси
kikodraka
Честит да ти е новият компютър!
Спорна работа по филма. Ще изчакам превода ти с интерес. boast.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.