Kevin
23 Mar 2013, 12:17 PM
Тъй като в сайта има качени субтитри до 08x03 качвам субтитрите за 4-ти епизод и почвам с превода на 5-ти.
Поздрави
http://subsunacs.net/get.php?id=90396ПС: Извинявам се и мерси на Pandora .. Не бях забелязал кодирането вече е ANSI Приятно гледане
Pandora
23 Mar 2013, 12:39 PM
Щом смяташ да превеждаш сериала и нататък, ще ти изместя темата в Прогрес. Не е нужно за всеки епизод да правиш отделни теми, направо ги слагаш всичките в една тема. Успех с превода!
PS Сега ги погледнах, смени си кодировката, така ще бъдат изтрити. Отваряш с ноутпад, натискаш Файл, Запиши като и избираш Кодиране ANSI.
Kevin
23 Mar 2013, 01:01 PM
Vladotto
31 Mar 2013, 01:20 AM
Здравейте, има ли някой представа защо в момента нито един линк не може да се отвори
пробвах по различни начини да ги отворя и за всички нови субтитри ми дава грешка такова ИД не съществува
също пробвах различни комбинации от ключови думи в търсачката няма нищо само за първите три епизода от 8ми сезон
от доста време чакам субтитрите даже преди дни си свалих 4 и 5 ти епизод
но в момента и тях ги няма ....
Ако някой е изтрил субтитрите нека напише два реда защо
дали е потребителя или някой друг
и изобщо има ли шанс субтитрите в бъдеще време да ги има отново на този сайт
Първоначално си помислих че може да са били преведени с програма / защото още не съмз гледал 4 и 5 епизод / и за това да са изтрити
но сега като прочетох тази тема според мен този вариант отпада - защото Кевин казва че дори двама души са работили по субтитрите
Geronimo88
31 Mar 2013, 04:26 AM
Щом субтитрите ги няма, значи са били изтрити.
А щом са били приети и по-късно изтрити, значи е имало сигнал за нередност в тях.
Или са били откраднати от чужд сайт или са били писани с гугъл транслейт.
Мисля, че въпросният потребител КЕВИН е баннат, но нямам представа коя от гореизброените причини е.
Vladotto
7 Apr 2013, 01:55 AM
Ок, причината да питам беше дали потребителя или някой друг не е изтрил субтитрите заради някакъв временен проблем
примерно по горните постове - Кодиране ANSI
или нещо подобно, и след като се оправи нещо по тях да се качат отново,
тъй като мина доста време явно не е временен проблема, така че вече е ясно че тези субтитри че няма да се качат отново