Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: G.I. Joe: Retaliation (2013)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
Phoenix

G.I. Joe: Retaliation 2013

Участват : актьори

Държава : САЩ

Година : 2013

Жанр :Екшън, Фантастика, Приключенски

IMDB

„G.I.Joe: Оветен удар“ 3D е вторият филм за американските екшън герои от специален правителствен отряд, в който ще се изявят истински майстори в жанра като Дуейн „Скалата“ Джонсън и Брус Уилис. В екипа на продукцията се завръщат и две от емблематичните лица за първия филм „G.I.Joe: Изгревът на кобра“, излязал през 2009 г. В ролята на капитан Дюк Хаузър ще видим отново Чанинг Тейтъм, а в ролята на смъртоносния "Буреносна сянка" се завръща южнокореецът Бьонг-Хън Лий. В актьорския състав са още Уолтън Гогинс, музикантът РЗА и Ейдриен Палики в ролята на Лейди Джей.
Вдъхновен от едноименните героите на Hasbro, „G.I.Joe: Ответен удар“ отново въвлича героите от отряда в битка срещу смъртния им враг Кобра. Освен срещу тази опасност хората от екипа на "Блокадата" (Дуейн Джонсън) са принудени да се изправят и срещу заплаха от правителството, което застрашава самото им съществуване.

Резюме - cinefish

В превода ще вземат участие: Deleter, E-Tle и моя милост.

G.I.Joe.Retaliation.TS.XviD-SKA

СУБТИТРИ

UNACS TEAM
УНАКС ТИЙМ

thankyou
<#thank#>
efreitora
Има ли английски субтитри?
Silent.Whisper
Аз малко офтопик...
Не ме пребивайте с камъни, но дали ще е възможно името на актьора Lee Byung Hun, в момента изписано като "Лий Байънг Хън", да бъде коригирано на И Бьонг Хон, както би трябвало да си е по принцип unsure.gif

Искрено се извинявам за спама, знам, че за повечето хора това няма значение, но за феновете на азиатско кино (т. е. разни индивиди като мен) е леко дразнещо имената на известни (за нас) корейски актьори да се изписват неправилно. Извинявайте.

Спорна да ви е работата по превода drinks.gif

*изнизва се по терлички* blush.gif
Phoenix
Няма английски субтитри, по слух.

"Лий Байънг Хън" е преписано е отнякъде, не че разбирам от източноазиатски имена. Смятай го за коригирано. Благодаря. smile.gif
tosho_cool
Охоо.Браво.Скоро ще го гледаме и със субтитри. drinks.gif smile.gif

Има вече много добри ТС .Днес качих този в ИПТ - G.I.Joe.Retaliation.2013.TS.V2.XViD-FANTA ,а вчера този с малък размер - G.I. Joe Retaliation 2013 TS NEWSOURCE XviD AC3 - TODE.
Phoenix
Във връзка с излезлия разширен блу-рей релийз, към момента екипът работи съвместно за синхронизацията на тайминга и попълването на репликите в отрязаните сцени. По план трябва да са готови до ден-два.
kikodraka
Мога да ударя едно рамо със синхронизацията, ако желаете. smile.gif
E-Tle
Цитат(kikodraka @ 11 Jul 2013, 08:09 PM) *
Мога да ударя едно рамо със синхронизацията, ако желаете. smile.gif

Така и не съм влизал след поста си във форума, иначе нямаше да откажа помощ. Поиграх си вчера и за два часа и нещо някъде се получи. Спрямо двдрипа пак си беше голяма играчка с напасването, тъй като имаше и разбутани сцени, трити такива, освен добавените и че се добавяха секунди през пръстите на едната ръка. biggrin.gif
Остава колегата само да преведе вкараните английски редове и да го качи. smile.gif
Phoenix
Вече са на сайта. Благодарение на добрата екипна координация, субтитрите за екстендида са завършени предсрочно.
Сега остава вече да го чакаме във втората половина на юли на 3D, както му е редно. smile.gif
kikodraka
Цитат(E-Tle @ 12 Jul 2013, 07:45 AM) *
Така и не съм влизал след поста си във форума, иначе нямаше да откажа помощ. Поиграх си вчера и за два часа и нещо някъде се получи. Спрямо двдрипа пак си беше голяма играчка с напасването, тъй като имаше и разбутани сцени, трити такива, освен добавените и че се добавяха секунди през пръстите на едната ръка. biggrin.gif
Остава колегата само да преведе вкараните английски редове и да го качи. smile.gif

Да, видях, че е мазало и точно затова предложих да помогна. smile.gif
Благодаря за чудесния превод и скорострелната реакция.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.