Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Phil Spector
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
interneda


ТРЕЙЛЪР

Линк към IMDb : http://www.imdb.com/title/tt1745862/

Режисьор : Дейвид Мамет

В ролите : Ал Пачино, Хелън Мирън, Джефри Тамбор, Клара Мамет

Държава : САЩ

Година : 2013

Времетраене : 93 минути

Резюме : Лентата ще описва сложните отношения на продуцента с неговия адвокат, защитавал го в делото за убийството на актрисата Лана Крарксън в Лос Анджелис през 2003 г. В ролята на съдебния защитник на Спектър ще влезе популярната актриса Хелън Мирън.

_____
HELL CREW TEAM
thankyou
<#thank#>
hitzata
Нещо май се е закучило тук smile.gif Аз ще го започна, но поради липса на време може би ще ми отнеме 2 дни

Прогрес 100% - качени

П.п. И неодобрени smile.gif Ако някой държи и не ги намира по тракерите да пише ще му ги пратя, докато излезне "официалният одобрен" превод

Явно не съм достоен за тук, при положение, че от мои субтитри (правя от 8 години, а "по-така" от около година) досега не е имало оплаквания, а галфони като сот161 с реплики под 4 милисекунди виреят и биват одобрявани тук без редакция, съжалявам, но явно нямам работа "при професионалистите". Само за справка,
имате и тук мои преводи, които не са редактирани, но са качени от имена в бранша, които аз много уважавам и съм им благодарен (умишлено няма да ги цитирам) и тези субтитри само заради името им са "минали" и са сваляни над 40'000 пъти само оттук... Сами си преценявайте. Този тук в частност сами виждате откога го чакахте - отне 2 дни. Па драсни ред, защо се махнат да знам да го коригирам, иначе изглежда лично. Разбирам, че е сам "рецензента", но като качвам постоянно и се трият без обяснение, как да разбера? Направи 5 шаблона, па да ми излезне "Сгрешено..." и ще го оправя. Нов съм в сайта и може да съм сгрешил нещо, но като не знам какво си играем на "качи-изтрий"... Нищо, в тракера не се оплакват и не намират мн кусури. Успех на всички и им благодаря за безвъзмездният труд smile.gif
Geronimo88
Цитат(hitzata @ 5 Aug 2013, 11:59 AM) *
Аз ще го започна, но поради липса на време може би ще ми отнеме 2 дни

Явно не съм достоен за тук, при положение, че от мои субтитри (правя от 8 години, а "по-така" от около година) досега не е имало оплаквания, а галфони като сот161 с реплики под 4 милисекунди виреят и биват одобрявани тук без редакция, съжалявам, но явно нямам работа "при професионалистите". Само за справка,


Братле, не е важно колко бързо ще направиш едни субтитри... може да ги бавиш и 1 месец, но накрая всички да са доволни от направеното, и най-важното - ти да си доволен от направеното.

Викаш, че правиш субтитри от 8 години.... Уау... като ти гледам последният превод, просто не ти вярвам. ( Фил Спектър)
Не може за толкова години да не си погледнал една тема и да си влязъл поне в някой сайт как да направиш по-добри субтитри.

Сега ти прегледах набързо превода, подчертавам набързо и какво да установя.
За човек с повече от осем годишен опит в субтритирането - почти 300 субтитъра от 1600 под 1.5 секунди,
но за сметка на това не ти попречи да си пльоснеш "hitzata Ви пожелава Приятно гледане" за почти 11 секунди.
Имаш редове с по 39,40,41,42,43 символи на ред. Това чудовище ще ни излиза на екраните на по три-четири реда. И аз ко ще гледам някакви букви или филма?

Само в първите 20 субтитъра имаш пропуснати и сгрешени около 10 препинателни знака.
От всичко това, а това е само отгоре отгоре, ти казвам, че не мога да повярвам, че 8 години правиш субтитри! Просто не мога.
hitzata
Както казах, "братле", за мен е важна скоростта, както и основната редакция за това време. Няма оплаквания от нетърпеливите, а смея да твърдя, че има немалко случаи, в които НЯМА кой да ги редактира освен мен за краткото време и "официалният" превод се бави с месеци след моя. Отскоро СЕ ОПИТВАМ да ги правя напълно сам и както казах нееднократно, ВСЕ ОЩЕ СЪМ НОВ в "синглите". Оттам насетне се чувствай свободен да си говориш ТОЧНО, каквото прецениш и да си.... Айде да не прекрачвам добрият тон... Правил съм и перфектни преводи, на които не седи по 10 сек нищо и са намирали кусур за ЕДНА ЗАПЕТАЙКА буквално. Да си жив и здрав... Отново... Вместо да дадеш смислен съвет, ми се катериш по... и нападаш. И последно - да, доскоро не бях погледнал тема, за всичко съм се учил САМ. Отскоро ми помагат хора от бранша, които имат дългогодишен опит и реноме тук, като KikoDraka и mia_one, но както казах, искам да науча правилата САМ, да не заминавам постоянно хората с моите неща, а за целта е нужно да се каже къде греша, а не просто да ми се обяснява, колко "по-про" от мен има.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.