Очаквам предложения за превод на заглавието. Това не ми се струва точно, даже е невярно. Според мен превода е смес от цветове или нещо свързано с тониран цвят/цвят, получен чрез смесване на няколко цвята/. Ще съм благодарен да чуя и други предложения. Навсякъде из българските сайтове няма превод на заглавието, всички бягат от тълкуване на смисъла на думите.
## Режисьор : Шейн Керат
## В ролите : Шейн Керат, Андрю Сенсениг, Брина Паленсиа, Ейми Сейметц, Джули Ериксан, Тед Фъргюсън и др.
## IMDB : Линк към IMDB
## Държава : САЩ
## Година : 2013
## Времетраене : 96 минути
## Резюме : Животът на младата Крис започва да излиза извън контрол в момента в който тя бива упоена от дребен крадец. Но нещо по-голямо и по-важно е на път да се случи. Тя е неволно въвлечена в жизнения цикъл на микроскопичния свят, който дава живот на растенията, животните и цялата природата. По време на това свое необикновено пътуване Крис открива сродна душа в лицето на самотния Джеф.
Също като нея Джеф е въвлечен в ситуация, която трудно би могъл да си обясни. Споделящи едно и също ежедневие двамата се опитват да намерят своето място в света и да организират отново своите животи.
”Цвят по течението” е поредния филм на актьора-режисьор Шейн Карът, който успешно транспортира зрителя в центъра на човешкото съзнание и го кара да се замисли над всеки един образ на екрана.
## Релийз : Upstream.Color.2013.LIMITED.720p.BluRay.X264-AMIABLE