Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Rookie Blue - Season 3
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Scintillia

IMDB

Rookie Blue

Новобранците

Жанр: Криминална драма

Държава: САЩ/ Канада

Година: 2010

Участват: Миси Перегрин, Грегъри Смит, Енука Окума, Бен Бас, Ерик Джонс, Шарлот Съливан и други.

Създатели: Таси Камерън и други.

Резюме: To serve, protect and not screw up.

Тази очарователна драма проследява ежедневието на ченгета-новобранци, които са въвлечени в рискованата игра на управниците на големия град, където дори най-малката грешка може да има смъртоносни последици. Сериалът разкрива приятелствата и конкуренцията в света на младите полицаи, чиято груба действителност ги учи, че дори и най-доброто обучение не може да ги подготви напълно за живота.

Върху превода ще работят: Scintillia

Епизод 3 - "Добър изстрел"

Епизод 4 - "Излизане с момичетата"

thankyou
<#thank#>
Scintillia
Вече е качен и епизод 2. Следващият ще се забави доста повече, защото заминавам на море за 1 седмица! wink.gif
Scintillia
Епизод 3 също е качен вече. Извинявам се за закъснението! blush.gif
Действам нататък!
Scintillia
Цитат(JJD @ 30 Jun 2013, 11:06 AM) *
clapping.gif

JJD, благодаря много! thankyou.gif
Scintillia
Качих българските субтитри на Епизод 7, връщам се да преведа Епизод 6! rolleyes.gif
Scintillia
Ето вече и субтитрите за епизод 6 са готови!
Enjoy! wink.gif
Scintillia
Заповядайте и 8-ми епизод! smile.gif
Silver
Скоро ще се преведат ли останалите серии, че от около седмица сам забил на 8'ми езизод sad.gif sad.gif
Scintillia
Съжалявам за забавянето. 9 епизод е почти готов. Надявам се най-късно в понеделник да го пусна.
Silver
Цитат(Scintillia @ 27 Jul 2013, 09:06 PM) *
Съжалявам за забавянето. 9 епизод е почти готов. Надявам се най-късно в понеделник да го пусна.

Няма проблем със забавянето smile.gif Важното е, че накрая ще ги има субтитрите.. w00t.gif clapping.gif
Scintillia
Цитат(Silver @ 28 Jul 2013, 01:41 AM) *
Няма проблем със забавянето smile.gif Важното е, че накрая ще ги има субтитрите.. w00t.gif clapping.gif

Действам. Ще преведа до края 3-ти сезон. Този епизод обаче ми е толкова тегав. blink.gif То затова и не ми върви превода. Не че е толкова труден...
Scintillia
Най-накрая и 9-ти епизод качих!
Доста се поизмъчих със синхронизирането. Че английските субтитри хич не бяха синхронизирани! mad.gif
Много тегава серия! blink.gif

Ще направя малка пауза от 2-3 седмици. И ще допреведа и другите 4 епизода.
Гледам, че 4-ти сезон усилено се превежда и прикачва в замунда.нет! wink.gif
Scintillia
И тук да пиша! Не съм се отказала, ще преведа и другите серии от 3-ти сезон! На гости съм за един месец и компа ми не е при мен, а там са ми всичките инсталирани програми.
От септември ще се захвана да ги допреведа! wink.gif
Между другото 13-ти епизод е преведен от един "колега".
Проверете за субтитри в другия сайт или в замунда.
stami
Моля, помогнете ми, субтитрите излизат като някакви йероглифи и на тип пише 7Z файл, а не srt.
Някой може ли да ми помогне?
Scintillia
Цитат(stami @ 22 Aug 2013, 11:54 AM) *
Моля, помогнете ми, субтитрите излизат като някакви йероглифи и на тип пише 7Z файл, а не srt.
Някой може ли да ми помогне?

Предполагам, че е от настройките на компютъра. Виж в Control Panel - Clock, Language, Region - Region and Language - Administrative - Отдолу има бутон "Change system locale..." . Избери България.

Пише 7z, защото субтитрите са архивирани. Трябва да ги разархивираш с подходяща програма (7-zip, winzip, winrar) и чак тогава да ги пуснеш
Scintillia
Най-накрая качих 11-ти епизод! Ще преведа 12-ти и за последно 10-ти, че ми е тягостен! unsure.gif
Scintillia
Качих 12-ти епизод.
Пак да напомня, че 13-ти е преведен и качен от колега в Замунда.
lil
Безкрайно съм благодарна за преовда на сериала clapping.gif Искам само да попитам относно 10-ти епизод,сигурна съм,че се работи в момента по него,но ако може само за информация да се каже на колко % е преводът му и дали ще бъде готов скоро rolleyes.gif
Scintillia
Цитат(lil @ 6 Oct 2013, 01:49 PM) *
Безкрайно съм благодарна за преовда на сериала clapping.gif Искам само да попитам относно 10-ти епизод,сигурна съм,че се работи в момента по него,но ако може само за информация да се каже на колко % е преводът му и дали ще бъде готов скоро rolleyes.gif

Съжалявам, че едва сега видях питането! Почти съм готова. Може би на 97% са готови субтитрите!
Остава да оправя тайминга. Уикенда ми е трудно да действам, че е лудница тук. Надявам се до края на седмицата да ги пусна!
lil
Цитат(Scintillia @ 9 Oct 2013, 02:21 PM) *
Съжалявам, че едва сега видях питането! Почти съм готова. Може би на 97% са готови субтитрите!
Остава да оправя тайминга. Уикенда ми е трудно да действам, че е лудница тук. Надявам се до края на седмицата да ги пусна!

Няма проблем,много се радвам,че вече са почти готови,много се зарадвах сега като прочетох,ще ги чакам с нетърпение clapping.gif Хиляди благодарности rolleyes.gif
Scintillia
Качих и 10-ти епизод накрая!
Може ли някой да премести темата при готовите субтитри!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.