Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Escobar, El Patron del Mal
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
mal3chka

Escobar, El patron del mal
Ескобар, шефът на злото

Режисьор: Карлос Морено, Лаура Мора
В ролите: Андрес Парра, Анджи Сепеда, Вики Ернандес, Сесилия Навия, Николас Монтеро, Ернесто Бенхумеа, Херман Кинтеро
Държава: Колумбия
Година: 2012
Жанр: биографичен, криминален, драма

Резюме:
Базиран на журналистически документи, изповеди на близки хора, сериалът разказва за живота на кралят на кокаина - Пабло Ескобар.

Историята минава през невинното детство на палавият Пабло, син на учителка и фермер, до тинейджър крадящ надгробни плочи. Продавайки контрабандни стоки, той навлиза в света на наркотрафика, където се ражда най-богатия човек в историята на Колумбия, но също така и един от най-опасните хора в света!

Епизод 1 Епизод 2
Епизод 3 Епизод 4
Епизод 5 Епизод 6
Епизод 7 Епизод 8
Епизод 9 Епизод 10
Епизод 11 Епизод 12
Епизод 13 Епизод 14
Епизод 15 Епизод 16
Епизоди 1-16 пакет
Епизод 17 Епизод 18
Епизод 19 Епизод 20
Епизод 21 Епизод 22
Епизод 23 Епизод 24
Епизод 25 Епизод 26
Епизод 27 Епизод 28
Епизод 29
thankyou
<#thank#>
0ld SCho0l
Темата е разчистена от глупостите на този индивид, а той е баннат. Приятен превод.
mal3chka
Цитат(0ld SCho0l @ 19 Aug 2013, 11:37 AM) *
Темата е разчистена от глупостите на този индивид, а той е баннат. Приятен превод.

clapping.gif Хиляди благодарности.
sisira
Блаженна тишина!
smile.gif yes.gif
dredge
Разгледах FB страницата, имам един въпрос ... този "Попай" по-късно ли се появява или нещо съм пропуснал до тук ( 1-12еп) ?
sisira
Цитат(dredge @ 1 Sep 2013, 07:30 PM) *
Разгледах FB страницата, имам един въпрос ... този "Попай" по-късно ли се появява или нещо съм пропуснал до тук ( 1-12еп) ?

Сериалът е 113 епизода, имаме още много да видим smile.gif
dredge
Цитат(sisira @ 2 Sep 2013, 10:36 AM) *
Сериалът е 113 епизода, имаме още много да видим smile.gif

Да знам даже съм ги "прибрал" всичките за всеки случай, да не настинат biggrin.gif. Ще се оглеждам за "морският" по-нататък smile.gif.
sisira
Аз чакам да се появи Вирхиния Вайехо, и там другите любовници smile.gif
mal3chka
Цитат(sisira @ 2 Sep 2013, 07:52 PM) *
Аз чакам да се появи Вирхиния Вайехо, и там другите любовници smile.gif

Ами че тя се появи вече. С нея се появи и Попай. Той работи като неин шофьор. Когато тя получава многото цветя в къщата си, тя пита него дали има картичка, той казва, че розовия букет е с картичка.
sisira
No podemos permitir, que Escobar nos tira!!!
kami123
може ли да качите и другите субтитри на сериала за Пабло Ескобар
mal3chka
Цитат(kami123 @ 27 Jan 2014, 06:22 PM) *
може ли да качите и другите субтитри на сериала за Пабло Ескобар

Другите субтитри не са готови. Не са създадени още. Работи се по въпроса, само имайте малко търпение.
dredge
Благодаря, празника е една идея по-добър.

Поздрави !
paceto
Тук за съжаление нещата замряха до 37 епизод, жалко защото си заслужаваше да се види сериала до край dry.gif
patience
Здравейте! Виждам, че темата е доста стара, но искам да повдигна отново въпроса за сериала. Мисля, че вече могат да се намерят английски субтитри и лека полека да се превеждат. Моля за информация, видях, че някой има всички епизоди и се интересувам има ли желаещи да го доведем до край? unsure.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.