Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Остров ненужних людей 2012
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
kotaraka_eek

ОСТРОВЪТ НА НЕНУЖНИТЕ ХОРА

13 човека попадат на необитаем остров, благодарение на техни близки, приятели или колеги,
които са решили да се отърват от тях. Круизът е планиран от влиятелния бизнесмен Андрей Каморин,
за да се отърве от жена си, която се оказва ненужна за този момент, и да я "спаси" след 3 години,
когато ще е уредил всичките неща, за които тя му пречи.
Но по нещастно, за него, стечение на обстоятелствата той се оказва
13-ият никому ненужен човек на този остров.

Режисьор Едуард Парри

Продуценти Артем Доллежаль, Юрий Минзянов, Влад Ряшин

Актоьрски състав Дмитрий Ульянов, Эльвира Болгова, Нелли Пшенная, Александр Панкратов-Черный, Юлия Силаева,
Александр Робак, Павел Трубинер, Константин Милованов, Галина Звягинцева, Екатерина Стулова

СУБТИТРИ за всички епизоди от първия сезон. clapping.gif
thankyou
<#thank#>
kotaraka_eek
Извинявам се на всички 10 човека първо, които изтеглиха субтитрите за 11-ти епизод първи.
Качил съм нередактирани. Не че има голяма разлика, но има няколко реплики, които липсват.
Извинете и на всички останали, които следят сериала и съответно превода ми. Днес успях
да преведа два епизода и от бързане да ги кача, ги обърках. Помолих админите да ги
изтрият, но едва ли ще седи някой в неделя вечерта да се занимава с мен. По-новите са
редактирани, ако прочетете това, преди да ги изтеглите, което е малко вероятно,
но работата ми е да ви предупредя. Извинете ме пак. dntknw.gif
Doro32
Привет Котарак . Първо искам да ти благодаря за превода . Филмчето ми допада и наистина оценявам това което правиш . Аз не мисля че имаше проблеми със субс 10-11 . Разбирам повечето което си говорят но не всичко и вероятно съм пропуснал пропуските wink.gif Чакам новите субтитри с нетърпение наистина . Още веднъж благодаря smile.gif
kotaraka_eek
Цитат(Doro32 @ 2 Sep 2013, 07:37 PM) *
Привет Котарак . Първо искам да ти благодаря за превода . Филмчето ми допада и наистина оценявам това което правиш . Аз не мисля че имаше проблеми със субс 10-11 . Разбирам повечето което си говорят но не всичко и вероятно съм пропуснал пропуските wink.gif Чакам новите субтитри с нетърпение наистина . Още веднъж благодаря smile.gif

И аз благодаря. Радвам се, че "черновата" на субтитрите е достатъчно разбираема за вас. Тази неделя нямах възможност да пиша,
но надявам се събота и неделя сега да пусна два епизода. Повечето сме на работа и надявам се разбирате забавянето. smile.gif
deysi
Искам и аз да благодаря за превода.
Doro32
Аз помислих че си излязъл в отпуск , то обратното било smile.gif
kotaraka_eek
Цитат(Doro32 @ 7 Sep 2013, 06:53 PM) *
Аз помислих че си излязъл в отпуск , то обратното било smile.gif

Когато съм отпуск по два епизода на ден правя. biggrin.gif
kykypuryy
Благодарности и от мен, само бих искал да отбележа, че релийза който ползваш е 'неадекватен'. Нарязан, накълцан, не говоря за отвратителното качество. Субките не пасват за качествения релийз на СтарМедиа. Хубаво е да има превод и за него, независимо от предпочитанията ти към 'оня сайт'. Все пак щом качваш субтитрите тук означава, че преводите ти са и за други сайтове, пък и линк към унакс в този случай не може да се дава. А доколкото знам, това е целта на сайта, или бъркам...
Нищо лично, поклон към преводачите, без тях сме заникъде.
kotaraka_eek
Мисля, че kykypuryy има право, що се касае до качеството на филма. Говоря с едни приятели
в един тракер да качат релийз с по-добро качество, а именно препоръчания ми от kykypuryy
и да превеждам него. И аз, а вярвам и вие имахме много забележки, зацепвания, прекъсвания,
прескачания и прочие в няколко епизода досега. Та с две думи ви питам и вас да продължим
ли да гледаме старите релийзи или сте съгласни да се опитаме да ги сменим. smile.gif
Doro32
Лично аз съм свалил релийза от Замунда и само чакам субс всеки понеделник . Ако сменявате релийза сложете един линк тук . Благодаря предварително smile.gif
kykypuryy
Цитат(kotaraka_eek @ 9 Sep 2013, 06:50 PM) *
... Та с две думи ви питам и вас да продължим
ли да гледаме старите релийзи или сте съгласни да се опитаме да ги сменим. smile.gif

Не е необходимо да лишаваш хората, които вече имат свален стария релийз. Въпроса е решен в конкурентния ви сайт, там в архива се добавят субтитри към всички заявни релизи. В случая при теб са 2. Ще забавиш качването с 2-3 часа, затова пък всички ще са доволни и линка от сайта ви ще е актуален за всеки тракер, който е качил съответните релийзи.
Отново благодарности за превода ))
kotaraka_eek
Ще видим дали ще стане и за двата релийза. Работя по въпроса. Което съвсем не значи, че бавя превода по някакъв начин. smile.gif
kykypuryy
Относно подкупите не давам подкупи за неща, които не са ми необходими, защото само да ти прошепна името и фамилията си ще разбереш, че мога да те продам на руски без да разбереш. Сега по темата, ако това, дето ти пратих ти върши работа, свирни и след ден или два, ще имаш комплекта до последния епизод.
Спорна работа, котаране!
kotaraka_eek
Съжалявам, но променям релийза, не само защото е с лошо качество, а имах и проблеми с компютъра
и сега незнайно защо не успявам да си изтегля стария, нито да го намеря на друго място.
Ostrov.nenuzhnyh.lyudey.(18.seriya.iz.24).2011.HDTVRip.Ru.org По този ще превеждам вече.
Знам, е сте си изтеглили стария всички, но не успях да се преоборя с кошницата и да я накарам
да изтегли именно него. rolleyes.gif
kotaraka_eek
sad.gif Сигурно няма да успея за днес да преведа епизода, проблеми и с кошницата
и от друг характер. Надявам се разбирате. Извинете ме. sad.gif
Doro32
Благодаря за 17 - ката wink.gif
kotaraka_eek
Цитат(Doro32 @ 15 Oct 2013, 06:24 AM) *
Благодаря за 17 - ката wink.gif

Моля, моля. Ето още едно епизодче, че ми излезе малко свободно време. tongue.gif
swyft68
kotaraka_eek благодаря ти за огромният труд по превода на сериала и дано ни радваш и за напред с хубави Руски филми.
kotaraka_eek
Виждам всички благодарности и се радвам. Защото в крайна сметка
за това се трудя и аз и другите като мен. Когато не отговарям, не е
защото не съм видял или нещо такова. Просто да не спамиме темата.
И аз ви благодаря, на всички, че сте благодарни. biggrin.gif
BobbyBrown
@kotaraka_eek и от мен едно голямо БЛАГОДАРЯ!!! Жив и здрав да си!
nellivanova
Мога само да ти кажа БЛАГОДАРЯ ! smile.gif
veso010
Много мина-малко остана...
Да се включа и аз с огромни благодарности за положения труд!
До 22-ри епизод ги изгледах с истинско удоволствие. Надявам се, а навярно и не само аз, скоро да ни зарадваш и с превода на последните две серии.
kotaraka_eek
Надявам се да успея и с двата за неделя или понеделник.
Надявам се, не обещавам. За един обещавам. tongue.gif
BobbyBrown
Не дразнете котарака да не Ви одраска!
Само така - ВЕЛИК си!!!
Doro32
Страхотно Котарак и едно ОГРОМНО Благодаря smile.gif Ще чакам следващото филмче. Може би защото не познавам актьорите руските сериали сякаш повече ми допадат.
Doro32
http://www.youtube.com/watch?v=DyyCfv7wq3g И малко музика smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.