Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Q.I. - season 9
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Пуци Мечо

Q.I. или Quite Interesting, е британско комедийно шоу тип викторина, в което точки се дават не за верни, а за интересни и забавни отговори. Ако имате някаква представа за островното чувство за хумор, сигурно можете да се досетите до какви върхове може да доведе това... Водещ е Стивън Фрай, а участниците са в огромната си част представители на комедийния жанр в страната. О, и Алън Дейвис, постоянният участник и обект на смазващи подигравки от страна на водещия.
Шоуто си има сайт, до момента са излезли десет сезона, всеки от които се обединява около една буква от азбуката, т.е. досега имаме буквите от А до J. Желая им да изкарат азбуката докрая.

_____
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0380136/
(Глобални Модератори)
thankyou
<#thank#>
DaryG
От все сърце благодаря, че направи (и продължаваш да правиш) това страхотно шоу достъпно за нас, както и за невероятното ти постоянство. Поклон!
Пуци Мечо
Аз благодаря за оценката. smile.gif

С прискърбие трябва да ви кажа, обаче, че девети сезон ще става по-бавно, тъй като времето ми ще е доста ограничено. Благодаря на всички за търпението.
Пуци Мечо
Епизод 1
Пуци Мечо
Епизод 2
Пуци Мечо
Епизод 3
PuRe_eViL
Цитат(Пуци Мечо @ 29 Sep 2013, 12:41 PM) *

От къде да изтегля XL сериата за 09-03е. За този сезон намерих само 30 мин. епизоди sad.gif
Пуци Мечо
От Изохънт са теглени моите. smile.gif

Епизод 4
PuRe_eViL
Цитат(Пуци Мечо @ 27 Oct 2013, 07:44 AM) *
От Изохънт са теглени моите. smile.gif

Епизод 4

Благодаря за информацията smile.gif защо го спряха Изохънт ... sad.gif
warlort
А ще бъде ли възможно да ни пратиш евентуален линк на това което превеждаш от ISOHUNT, понеже към момента съм изтеглил значително количество от сериите и голяма част от тях не са XL, въпреки че така ги водят....оказва се че са по 28 минути, а не според очакваните двойно повече.........и оттам идва проблема
Пуци Мечо
Епизод 5

Warlort, имената на файловете със субтитри са същите като имената на рилийзите, от които превеждам, дано това ти е от помощ. smile.gif
toni30
Благодаря от името на семеиството ми.Чакаме с нетърпение следващите преводи.
warlort
Да не би с ПуциМечо да се е случило нещо?! Дадявам се да е добро, например меден месец или дългоочакван развод и пак меден месец
biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.