Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Disconnect (2012)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
hitzata

## Режисьор : Андрю Щерн

## В ролите : Колин Форд, Андреа Райзборо, Пола Патън, Микаел Нюквист, Франк Грило, Хоуп Дейвис, Джейсън Бейтман, Александър Скарсгард

## IMDB : Линк към IMDB

## Държава : САЩ

## Световна премиера : 12 Април 2013

## Година : 2012

## Времетраене : 115 минути

## Резюме : Филмът проследява ежедневието на три семейства, журналистка и момче от платен видео-чат за възрастни. Всеки един от тях е зает и съсредоточен в сивото си ежедневие и изцяло зависим от технологиите. Същите тези технологии "оплитат в кабелите си" и пресичат съдбите им по неочакван начин. Начин, който кара всеки да се замисли, колко добре познава хората около себе си, дори и най-близките и дали наистина осъзнаваме на кого и какво доверяваме във виртуалното пространство. Трябва ли да стане непоправимото, за опознаеш човекът до себе си?

Мисля, че до края на седмицата МАКС ще е готов smile.gif
thankyou
<#thank#>
hitzata
Оказа се, че 1200-тата реда не са единственото, защото в субтитрите не са включени, това което пишат във филма по екраните на лаптопите и телефоните си, а то е от значение. Не мисля, че ще се отрази на крайният срок де, просто споделям хахаха dntmention.gif biggrin.gif
BadGirl
Ако превеждаш от английски, тези неща не ги включват в субтитрите, защото и без това са видими smile.gif
Успех!
hitzata
Е то е ясно и следя за тези неща ако имат отношение към филма. Просто сефте 1/3 от филма се пише "на екран", а не се говори biggrin.gif Което ме подсети за едно подобно минисериалче, което само трябва да редактирам "по новите" начини и да го кача wink.gif
BadGirl
Странен филм, подсети ме да го гледам biggrin.gif
damebra
Айде свършвай го, че да почваме Елизиума. tongue.gif
Geronimo88
Дамебра, по-дълъг подпис не бях виждал. Евала. laugh1.gif
hitzata
Какъв ти "подпис", аз помислих, че някъв поп-ъп ме заля с реклами blink.gif хахахаха
hitzata
Филмът за мен лично е УНИКАЛЕН. Мога да го сравня по "сила", може би със Seven pounds. Ако харесвате стойностни филми - не пропускайте. Ще редактирам след... час-час и нещо и качвам
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.