Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Open Road / Отворен път (2013)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
parler

Заглавие : Open Road / Отворен път

Режисьор : Марсио Гарсия

В ролите : Анди Гарсия, Камила Бел, Колин Еглесфилд, Джулиет Луис, Джон Савидж, Ингрид Роджърс, Майкъл Кинг, Кристи Клайнос

Жанр : Драма, Екшън Трилър

Държава : САЩ, Бразилия

Година : 2013

Времетраене : 85 мин.

Език : Английски

Резюме : Анджи е изморена от досегашния си живот. Тя е прекарала последните няколко години фокусирайки се единствено върху изобразителното изкуство, което въпреки красотата и разнообразието си не може да компенсира липсата на вълнение в нейния живот. Решена да промени нещата Анджи изоставя всичко и тръгва на дълго пътешествие из Бразилия.
Бягаща от миналото си и търсейки нов живот младата жена се сблъсква с любовта във всичките й нейни форми. Пътешествието също така й позволява да научи много повече за самата себе си.
“Отворен път” е жизнерадостна история за себеоткриването и за внезапните решения, които променят завинаги човешките животи.

Релийз:

Open.Road.2012.720p.BRRip.x264.AC3-PTpOWeR
Open.Road.2012.BRRip.XviD-DiN

Прогрес: 100%

СВАЛИ СУБТИТРИ
thankyou
<#thank#>
kikodraka
Отметна ми още едно заглавие. smile.gif Спорна работа!
parler
Цитат(kikodraka @ 1 Oct 2013, 07:41 PM) *
Отметна ми още едно заглавие. smile.gif Спорна работа!

Ако искаш, го преведи ти. Няма проблем. Още не съм го почнал, защото се бави изтеглянето на видео файла. smile.gif
kikodraka
parler, благодаря, но нямам физическото време да превеждам на този етап. Превеждай спокойно, а аз ще чакам, за да изгледам филма с твоя превод. Още веднъж благодаря. smile.gif
lisiza94
Горещи благодарности за превода на филма. Велики сте! clapping.gif rock.gif
vseizvestna
Благодаря за превода. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.