Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Carrie / Кери (2013)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
Brain

Carrie / Кери (2013)

Оценка от IMDB : 6.6/10 от 5,050 гласа

## Режисьор : Кимбърли Пиърс

## Сценарист : Лоурънс Коен

## Участват : Клои Грейс Мориц, Джулиан Мур, Габриела Уайлд, Порша Даблдей, Джуди Гриър

## Аудио : Английско

## Жанр : Ужаси, Трилър

## Държава : САЩ

## Година : 2013

## Времетраене : 100 минути

## Резюме :"Кери” е адаптация по едноименния роман на Стивън Кинг. Кери Уайт e момиче, отхвърлено от връстниците си, което живее с дълбоко религиозната си майка.
След като е унизена на училищния бал, Кери решава да си отмъсти и започва да тормози градчето и хората.
Тази екранизация обаче, дава нов поглед към тази популярна история, който е пречупен през сложните отношения между майка и дъщеря.

За DVDRip-ове

За BluRayRip-ове (алтернативен финал)
thankyou
<#thank#>
FFX
Супер smile.gif Аз лично много го чакам този и Insidious 2 , но ще гледам с по - добро качество и с качествени букви, благодарение на вас smile.gif

10 х Brain!
kotaraka_eek
Извинявай за безпокойството, но някакъв срок можеш ли да дадеш,
че много ми се гледа. biggrin.gif Извинявам се пак.
Brain
Веднага щом се появи релийз с по-добро качество на звука, тъй като се прави по слух. Просто аудио потока на CAM-овете дотук е от един и същи източник (пробвах релийзите на BERRY, UNiQUE и JUSTiCE) и е адски приглушен. Единствено репликите които се чуваха добре за първите 15 минути са вече готови.
kotaraka_eek
Значи да се надяваме да е по-скоро читавият релийз. Изглежда добыр.
ramzi93
Здравейте Бихте ли Превели Carrie (2013) погледнете този торент надявам се аудиото да ви хареса
kotaraka_eek
Закъсахме го с тоя филм. Стана вече месец и отгоре, а го няма с разбираемо качество. Иначе изглежда добър. sad.gif unsure.gif
FFX
Да бе хора.. И аз така да се каже "плача" за Carri-тУ и най - вече Insidious 2 sad.gif
beljata
Привет, виж дали това може да ти свърши някаква работа hmm.gif
Brain
Субтитрите които си дал са за първата адаптация, тази от 1976. Благодаря все пак. smile.gif
И аз се изморих да чакам версия с поне малко по-поносимо качество, но за момента не разполагаме с нищо.
kotaraka_eek
Нищо, карай по тази от '76-та, нали е римейк. Или как се води там.
Диалогът е кажи-речи същия. laugh1.gif Толкова филми минаха покрай
тази Кери, че не знам вече. Спойлер! Между другото ми казаха,
че са го гледали на кино и не струва. Но на мен ми харесват такива филми,
които никой не харесва. Така че чакаме и не мърморим. smile.gif
beljata
Цитат(Brain @ 15 Dec 2013, 01:53 PM) *
Субтитрите които си дал са за първата адаптация, тази от 1976. Благодаря все пак. smile.gif
И аз се изморих да чакам версия с поне малко по-поносимо качество, но за момента не разполагаме с нищо.

Уфффф, извинявай. Не съм догледал. blink.gif
Наистина се забавиха субтитрите на този филм.
Ще излезнат, няма къде да ходят smile.gif
kini
Carrie 2013 DVDRip AC3 x264 Worldwide7477

Carrie 2013 DVDRip X264-SPARKS
Brain
Видях ги, довечера ги почвам. smile.gif

И... готово.
CroWN
Благодаря за субтитрите. rock.gif rock.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.