На 01.01.2017 г. ще се излъчи първи епизод на четвърти сезон.
Димитър Милев
2 Jan 2017, 09:45 AM
Някой заел ли се е с новите епизоди от сезон 4?
E-Tle
2 Jan 2017, 10:53 AM
Доколкото ми е известно ще бъде преведен, търпение.
vseizvestna
2 Jan 2017, 04:14 PM
Предвид колко "умело" борави с думите, бъди сигурна. Но пък сега е модерно да оправдава липсата на елементарни познания с "превод по слух" и "грешно съм го чула". Мхм. Не е лесно да разбереш Naples какво е.
Oracle
7 Jan 2017, 03:09 PM
02.01.17 - Субтитрите за първи епизод са вече на сайта.
Искам да предупредя, че преводът на следващите две серии няма да излезе толкова бързо - днес бе изключение, понеже е неработен ден и имах време. Ще опитам да бъда максимално бърза, но моля за търпение.
Предвид колко "умело" борави с думите, бъди сигурна. Но пък сега е модерно да оправдава липсата на елементарни познания с "превод по слух" и "грешно съм го чула". Мхм. Не е лесно да разбереш Naples какво е.
Не смятам, че е коректно хем да чакаме друг да преведе епизода, хем да критикарстваме. Повече уважение към труда на другите, моля.
vseizvestna
9 Jan 2017, 07:04 PM
Ти пък не се включвай като развалено радио, когато не знаеш за какво или за кого говорим. Никога не коментирам труда на колеги, които са заслужили уважението ми.
Eho
10 Jan 2017, 03:15 PM
Цитат(vseizvestna @ 9 Jan 2017, 07:04 PM)
Ти пък не се включвай като развалено радио, когато не знаеш за какво или за кого говорим. Никога не коментирам труда на колеги, които са заслужили уважението ми.
А ти недей да се държиш като дете в детската градина.