Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Killer Women/ Убийствени жени 01x05
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
mi6ok123

Killer Women

##Участват: Триша Хелфър, Вик Тревино, Алекс Фернандез, Майкъл Труко, Марта Миланс, Джефри Нординг, Марк Блукас

##Държава: САЩ

##Година: 2014

##Времетрание: 42 минути (на епизод)

##Резюме: Не е лесно да си единствената жена в елитния отряд на Тексаските рейнджъри, но това няма да спре смелата и твърда Моли Паркър (Триша Хелфър). Моли е отдадена на намирането на истината и раздаването на правосъдие. Докато тя е обградена от хора, които искат да се провали, като лейтенант Гилермо Салазар (Вик Тревино), рейнджърите я подкрепят, водени от командир Луис Зеа (Алекс Фернандез). Моли има и брат си Били (Майкъл Труко) и неговата жена Бека (Марта Миланс). На прага на развод с мъжа си Джейк (Джефри Нординг), Моли започва афера с агент Дан Уинстън (Марк Блукас).

ЕПИЗОДИ:

Епизод 1: "La Sicaria" Готови!

Епизод 2: "Някой мъже трябва да бъдат убити" Готови!

Епизод 3: "Войн" Готови!

Епизод 4: "Сирената" Готови!

Епизод 5: "Вътре и Вън" В процес. (20%)

Епизод 6: "Дъщеря на Аламо" ПОСЛЕДЕН ЕПИЗОД! ПРЕВОД: СКОРО

Епизод 6 е последен епизод за целият сериал Killer Women!
thankyou
<#thank#>
DamonDiamond
Благодаря!
Кога можем да очакваме превод на епизоди 2 и 3 ?
mi6ok123
Цитат(DamonDiamond @ 1 Feb 2014, 12:19 PM) *
Благодаря!
Кога можем да очакваме превод на епизоди 2 и 3 ?

Епизод 2: "Някой мъже трябва да бъдат убити" е преведен!
mi6ok123
Епизод 3: "Войн" е преведен!
viki_kati
Благодаря за това, че превеждаш. good.gif

Кога може да очакваме за 4 и 5 епизод? smile.gif
emiborislavova
Благодаря на преводача и моля да продължи,филма е интересен.ако може по бързо със субтитрите.Благодаря! biggrin.gif
mi6ok123
Ще има развитие по превода не се безпокойте и искрено се извинявам за забавянето! Скоро ще бъдат преведени всички епизоди! =)
mi6ok123
Епизод 4: "Сирената" е преведен!
miromiv
Извинявам се, ще има ли превод на последните два епизода от сериала?
mi6ok123
Цитат(miromiv @ 31 Mar 2014, 07:35 PM) *
Извинявам се, ще има ли превод на последните два епизода от сериала?

Да! Скоро започват и последните преводи на този кратък сериал, решихме поне да го завършим, очаквайте скоро ъпдейт от превода.
Skk
Цитат(mi6ok123 @ 1 Apr 2014, 09:37 PM) *
Да! Скоро започват и последните преводи на този кратък сериал, решихме поне да го завършим, очаквайте скоро ъпдейт от превода.

Пуснах превода за 5. Има доста грешки но днес го превеждах сам и се омотах. Ако иска някой да го редактира.
miromiv
Ще преведеш ли и 7 и 8-ми епизод, които не са излъчени по ТВ но ги има на общия торент в замунда нет?
Skk
Цитат(miromiv @ 22 Apr 2014, 03:20 AM) *
Ще преведеш ли и 7 и 8-ми епизод, които не са излъчени по ТВ но ги има на общия торент в замунда нет?

Когато имам време по малко ще ги преваждаме. Ако си ги разделим с някой ще стане по бързо. Не намирам субтитри на Английски или на друг език в нета за 7 и 8. Ако трябва аз да ги пиша цялостно ще отнеме твърде много време.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.