Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Robocop (2014)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
E-Tle




R O B O C O P 2014



Участват: актьори

Държава: САЩ

Година: 2014

Жанр : Sci-Fi, Eкшън



IMDB





В „Робокоп“ годината е 2028, а мултинационалният конгломерат OmniCorp е център на роботизираните технологии. Произведените от него дронове - безпилотни апарати -печелят американските войни по света, но са забранени от закона в Америка. Въпреки това, управата на корпорацията иска да въведе спорните тегнологии на вътрешния пазар и намира идеална възможност за това.

Алекс Мърфи (Джоел Кинеман) е любящ съпруг, баща и добро ченге, което дава най-доброто от себе си, за да ограничи престъпността и корупцията в Детройт. След като е критично ранен по време на изпълнение на служебния си дълг, OmniCorp виждат своя шанс да създадат полицай - полу-човек, полу-робот.

Докато OmniCorp вече си представят по един Робокоп във всеки град и пресмятат милиардите приходи за техните акционери, пропускат да включат в сметките си, че в машината все още живее човек!

Филмът е режисиран от бразилеца Хосе Падила. Сценарият на „Робокоп“ е базиран на едноименния филм на Едуард Нюмър и Майкъл Майнер от 1987 г. и е дело на тях и Джошуа Зитумер. Продуценти са Марк Ейбрахам и Ерик Нюман.




Резюме - cinefish


Рибуута на класиката беше преведен от Deleter & E-Tle.



С У Б Т И Т Р И







UNACS TEAM
УНАКС ТИЙМ

thankyou
<#thank#>
beljata
Ама сте скрити





Благодаря за хубавите субтитри!

smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.