Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Rob The Mob (2014)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
hitzata




Rob the Mob 2014


Режисьор: Реймънд Де Фелита

Участват:Майкъл Пит, Майкъл Рисполи, Юл Васкез, Франк Уейли, Рей Романо, Анди Гарсия, Франк Уайли, Самира Уайли, Грифин Дан, Аида Туртуро и др.

Държава: САЩ

Година: 2014

Жанр : Криминален, Драма



IMDB





Ню Йорк Cити, 1991-ва година.
Дребните престъпници Томи и Роузи има две общи неща помежду си – силна и непоколебима любов един към друг и затворнически досиета. След като изтърпяват наказанието си за обир на цветарски магазин двамата правят всичко възможно за да дадат нов старт на своите животи. Роузи успява да си намери работя в агенция за събиране на дългове и тя не след дълго убеждава Томи също да поеме една от работните позиции във фирмата.
Но вместо да се фокусира върху новата си работа Томи насочва вниманието си към протичащ в момента грандиозен съдебен процес, свързан с известния наемен убиец Сами “Бика” Гравано и патриарха на мафиотската фамилия Гамбино Джон Готи.
Скоро интереса на Томи към мафията забърква него и приятелката му в бурна серия от обири, престъпни планове и преследвания. Намиращи се отново извън закона Томи и Роузи се превръщат в мишени както на ФБР, така и на безскрупулни босове от подземния свят.





Превод :

hitzata


Срок: Готови





UNACS TEAM
УНАКС ТИЙМ

thankyou
<#thank#>
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.